Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TAIDEA YOYAL Outdoor késélező | 4 az 1-ben kialakítás | Gyémánt élezőfelület | Egyenes, rekurzív és fogazott pengékhez | TY1805

5.990 Ft
4.790 Ft
1.200 Ft 20%
Az akciós ár visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényes!
Gyártó TAIDEA
Cikkszám TAI-TY1805
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség Raktáron | INGYENES SZÁLLÍTÁS
Nem értékelt

Termékleírás

A TAIDEA YOYAL TY1805 outdoor késélező sokkal több, mint egy egyszerű élezőrúd, hiszen innovatív kialakításának köszönhetően rendkívül sokféle késtípus élezére alkalmas, ráadásul az élezőrúd a nyélbe visszatolható, így a zsebünkben, hátizsákunkban kirándulásokra, vadászatokra is magunkkal vihetjük, így mindig kéznél lesz! A gyémánt a leghatékonyabb csiszolóanyag, így ezzel az élezővel nagyon gyorsan elérhetjük a kívánt eredményt! Igazi 4 az 1-ben kialakítás jellemzi, hiszen élezhetők vele egyenes, rekurzív és fogazott pengék, valamint horgok is! A háromszög keresztmetszetű élezőrúd úgy lett kialakítva, hogy az egyes sarkai különböző profillal rendelkeznek, így a legkülönbözőbb fogazattal rendelkező pengék is megélezhetők vele! Az élezőrúd lekerekített sarkain a rekurzív (azaz visszahajló vagy konkáv) pengék, illetve élszakaszok is remekül megélezhetők, míg az élezőrúd sima oldallapjain az egyenes élek, illetve élszakaszok élezését végezhetjük el. A horogélező vájatokban az eltompult hegyű horgok is pillanat alatt megélezhetők, így a vadászok, túrázók mellett a horgászoknak is rendkívül ajánlott ez a remek élezőeszköz!

 

A TAIDEA YOYAL TY1805 Outdoor késélező jellemzői és használata:

Gyémánt élezőrúdFogazott és rekurzív pengék élezéséhez is - A gyémánt bevonatú élezőrúd lekerekített sarkain a fogazott és rekurzív pengék, míg a sima oldallapjain az egyenes pengék élezhetők! A horogélező vájatokban a horgok hegye tehető ismét könnyedén élessé!

Használata: Lazítsa meg a fekete rögzítőgyűrűt, húzza ki az élezőrudat ütközésig, majd szorítsa vissza a rögzítőgyűrűt. A rekurzív (visszahajló vagy konkáv) pengék élezését az élezőrúd lekerekített, domború sarkain végezheti. A fogazott pengéket a fogazatba leginkább illeszkedő lekerekített sarokkal, míg az egyenes élszakaszokat az élezőrúd sima oldallapjain élezheti meg. Élezés során ne alkalmazzon nagy nyomást! Az élezés befejezése után lazítsa meg a rögzítőgyűrűt, tolja vissza az élezőrudat, majd szorítsa vissza a rögzítőgyűrűt!

 

Jobbos/balos kialakítás – A rúd alakú kialakításnak köszönhetően a késélezőt a jobb- és a balkezesek egyaránt használni tudják!

Nagy méretű, ergonomikus markolat – Nagyon fontos, hogy élezés során a késélezőt biztonságosan meg tudjuk markolni, ez elengedhetetlen a sérülések elkerülése végett!

Egyszerű karbantartás – A késélező nem igényel különösebb karbantartást. Az élezés során keletkező finom fémszemcséket egyszerűen seperje le az élezőrúdról (pl. egy nem használt fogkefével vagy körömkefével). Az élezőrudat ne mossa le vízzel, kizárólag száraz tisztítás ajánlott.

Gyártási csúcstechnológia --> Garantáltan kiemelkedő minőség – A TAIDEA, mint a világ egyik vezető fenőkő, illetve élezőszerszám gyártója, a prémium minőségű alapanyagok mellett a legmagasabb szintű és legkorszerűbb gyártási technológia alkalmazására, a folyamatos kutatás-fejlesztésre és a legszigorúbb, nemzetközi szabványoknak is messzemenően megfelelő minőségbiztosításra is kiemelt figyelmet fordít!

 

A termékkép(ek)en látható kés nem része az ajánlatnak, az kizárólag a használat bemutatásának céljából szerepel a kép(ek)en.

Paraméterek

Élezőfelület anyaga Gyémánt (#600)
Élezőfelület hossza 10,0 cm
Markolat anyaga műanyag
Méret (összezárva) 12,9*1,9*2,4 cm
Tömege 67 gr

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.