Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DUE CIGNI Fenőacél | Kerek - 20 cm

Gyártó DUE CIGNI
Cikkszám DCG-2C-730-20
Elérhetőség Raktáron | AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ
Szállítási díj: 1.190 Ft
Még nem érkezett értékelés a termékről

Termékleírás

DUE CIGNI kerek fenőacél, 20 cm-es élezőhosszal, nagy kopásállósággal. A fenőacélok késeink karbantartásának legfontosabb eszközei, rendszeres használatukkal késeink nagyon hosszú ideig megőrzik élességüket.

Ez a fenőacél 20 cm-es élezőhosszal rendelkezik, mely elegendő felületet biztosít a háztartásban általában előforduló kések fenéséhez. A fenőacél markolata stabil fogást biztosít, ezáltal az élezés kényelmesebbé, pontosabbá válik, az ujjvédő pedig gondoskodik kezünk biztonságáról élezés közben! A markolat végén található furat lehetővé teszi a fenőacél felakasztását, egyszerűbb tárolását.

Due Cigni 1896-ban alapított olaszországi finomacélgyártó vállalat, mely gyártási folyamatai során nagy gondot fordít arra, hogy termékei csakis a legkiválóbb anyagokból, a legmodernebb gyártástechnológiával készüljenek, így a gyártó termékei a legmagasbb minőségi elvárásoknak is maximálisan eleget tesznek!

Amennyiben a kés éle már olyan mértékben elhasználódott, hogy a fenőacélokkal már nem állítható vissza az elvárt élesség, javasolt a kést fenőkővel megélezni. Ezután a fenőacélokkal ismét hosszú ideig karbantartható lesz késeink éle!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Fenőacél hossza (élezőfelület) 20 cm
Fenőacél hossza (teljes) 32 cm
Markolat anyaga műanyag