Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TAIDEA Fenőacél | 30 cm - Ovális

8.790 Ft
Gyártó TAIDEA
Cikkszám TAI-E-HUBD-02
Elérhetőség Raktáron | AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ
Szállítási díj: 1.390 Ft
(2)

Termékleírás

TAIDEA 30 cm-es ovális fenőacél tökéletes választás a késeink élesen tartására! A fenőacél 30 cm hosszú, a kör átmérőjű acélokénál lényegesen szélesebb felülete már elég mozgásteret ad a hosszabb késeink élezéséhez is, így egy háztartásban megtalálható minden kés fenéséhez ideális választás! Az ovális fenőacélokat előszeretettel használják hentesüzletekben, illetve húsfeldolgozó üzemekben is, hiszen az átlagosnál szélesebb, ovális munkafelület kényelmes, pontos munkát tesz lehetővé, ráadásul a megnövelt munkafelület jelentősen meghosszabbítja a fenőacél hasznos élettartamát is! A fenőacél extra magas széntartalmú acélból készült, nikkel-króm alkalmazásával keményített felülete garanciát jelent arra, hogy még a magas keménységre edzett kések esetében is tökéletes munkát végez. Amennyiben a kések állapota azt indokolja, időközönként élezze meg azokat fenőkővel, ugyanakkor a fenőacél használatával a fenőkővel történő élezések közötti idő jelentősen megnyújtható!

Extra kemény OVÁLIS FENŐACÉL --> A kések hosszú ideig élesen tartásához – Rendszeres használatával a késeink hosszú ideig borotvaélesek maradnak!

  • Hosszabb munkafelület --> Sokoldalú felhasználás – A fenőacél 30 cm hosszú élezőfelülete már tökéletesen alkalmas hosszabb kések (pl. séfkések és szeletelőkések) kényelmes, szakszerű és biztonságos élezéséhez is!
  • Ovális keresztmetszetű munkafelület --> Pontos, hatékony élezés – A fenőacél szélesebb felülete tökéletes választás akár konyhai, akár húsfeldolgozó munkákhoz is! A nagy munkafelület precízebb, hatékonyabb élezést biztosít, ráadásul jelentősen megnöveli a fenőacél élettartamát is!
  • Precíziós bordázat --> Egyenletes, magasszintű élképzés – A fenőacél finom bordázatának kialakítása precíziós pontossággal történt, ezáltal pontosan és kíméletesen tartja karban a kések élét, finom, borotvaéles vágóélt képez!
  • Extra kemény felület --> Nagy keménységű pengékhez is – A fenőacél korszerű nikkel-króm keményítést kapott, így a magas minőségű, kemény pengéjű kések fenésére is tökéletes!
  • Ergonomikus, nagyméretű markolat --> Biztonságos és precíz használat – A kések biztonságos és precíz élezése jól irányítható, biztosan tartható fenőacélt igényel!
  • Ujjvédő --> Biztonságos használat – Az ujjvédő biztonsággal megakadályozza, hogy fenés során megvágjuk kezünket a késsel!
  • Mágnesezett acél --> Higiénikus munkavégzés – A fenés során a kés éléről eltávolított finom fémszemcséket a mágnesezett fenőacél magához vonzza, melyek egy papírtörlővel így könnyen letörölhetők.
  • Rozsdamentes akasztó --> Praktikus tárolhatóság – Az akasztó segítségével a fenőacél kényelmesen felakasztható, így mindig kéznél lehet!

Gyártási csúcstechnológia --> Garantáltan kiemelkedő minőség – A TAIDEA a prémium minőségű alapanyagok mellett a legmagasabb szintű és legkorszerűbb gyártási technológia alkalmazására, a folyamatos kutatás-fejlesztésre és a legszigorúbb, nemzetközi szabványoknak is messzemenően megfelelő minőségbiztosításra is kiemelt figyelmet fordít!

Vélemények

5.00
2 értékelés
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
2024. 02. 26.
Nagyon jó, rögtön visszaadja a kés élét. megéri megvenni.
|
2024. 02. 01.
Nagyon jó.

Hasonló termékek