Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DUE CIGNI Fenőacél | Kerek - 25 cm

6.590 Ft
Gyártó DUE CIGNI
Cikkszám DCG-2C-730-25
Elérhetőség Raktáron | AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ
Szállítási díj: 1.390 Ft
(1)

Termékleírás

DUE CIGNI kerek fenőacél, 25 cm-es élezőhosszal, nagy kopásállósággal. A fenőacélok késeink karbantartásának legfontosabb eszközei, rendszeres használatukkal késeink nagyon hosszú ideig megőrzik élességüket.

Ez a fenőacél 25 cm-es élezőhosszal rendelkezik, mely elegendő felületet biztosít a háztartásban általában előforduló kések fenéséhez. A fenőacél markolata stabil fogást biztosít, ezáltal az élezés kényelmesebbé, pontosabbá válik, az ujjvédő pedig gondoskodik kezünk biztonságáról élezés közben! A markolat végén található furat lehetővé teszi a fenőacél felakasztását, egyszerűbb tárolását.

Due Cigni 1896-ban alapított olaszországi finomacélgyártó vállalat, mely gyártási folyamatai során nagy gondot fordít arra, hogy termékei csakis a legkiválóbb anyagokból, a legmodernebb gyártástechnológiával készüljenek, így a gyártó termékei a legmagasbb minőségi elvárásoknak is maximálisan eleget tesznek!

Amennyiben a kés éle már olyan mértékben elhasználódott, hogy a fenőacélokkal már nem állítható vissza az elvárt élesség, javasolt a kést fenőkővel megélezni. Ezután a fenőacélokkal ismét hosszú ideig karbantartható lesz késeink éle!

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
2023. 10. 19.
Remek élező, metgvételre javaslom!

Paraméterek

Fenőacél hossza (élezőfelület) 25 cm
Fenőacél hossza (teljes) 37 cm
Markolat anyaga műanyag