Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

RISAM fenőkő | #1000/6000 | Finom/Ultra finom kombinált fenőkő + Bambusz állvány + Csúszásmentes talp + Tisztítókő + Élszögtartó

19.990 Ft
13.990 Ft
6.000 Ft 30%
Az eredeti ár a gyártó által javasolt bruttó fogyasztói ár. A kedvezményes ár 2022.08.31-ig, és legfeljebb a készlet erejéig érvényes!
Gyártó RISAM
Cikkszám RIS-RW018-02
(10)

Termékleírás

A RISAM #1000/6000 kombinált fenőkő egy kiemelkedő minőségű, kellően nagy méretű (18*6 cm) kétoldalú fenőkő, finom (#1000) és ultra finom (#6000) oldalakkal. A fenőkő mindkét oldala a legmagasabb minőségű alumínium-oxid (nemeskorund) csiszolószemcsékből épül fel, mely a gyémánt utáni legkeményebb csiszolóanyag, így rendkívül hatékony élképzést tesz lehetővé. A fenőkő a kések élezése mellett, természetesen tökéletesen alkalmas szerszámok (pl. vésők, gyalukések) és borotvák professzionális élezésre is. A fenőkőhöz mellékelt bambusz állvány és csúszásmentes szilikon talp segít az élezést egyszerűbbé és biztonságosabbá tenni.

Kombinált, kétoldalú kialakítás --> Praktikus és helytakarékos megoldás – Kétféle finomságú élezőfelület, így hatékonyan tudunk alkalmazkodni az él aktuális állapotához:

  • #1000 grit - Közepesen finom szemcseméretű fenőkő, mely az eltompult, élességüket vesztett, de alapvetően jó kondícióban lévő kések, szerszámok élezéséhez, karbantartásához az egyik legáltalánosabban ajánlható, legsokoldalúbb fenőkő. Alkalmazásával már nagyon jól használható élt kapunk, mely az általános vágási feladatokat nagyon jól megoldja. Jó alapot teremt extra finom fenőkövek további alkalmazása előtt. Nagyon tompa, de különösen a sérült pengék javításához előzetesen szükséges lehet durva vagy közepes szemcseméretű fenőkő használata. A fenőkő nemeskorund (alumínium-oxid) csiszolószemcséinek mérete kb. 16 micron.

  • #6000 grit – Ultra finom szemcseméretű fenőkő, mely a már nagyon éles kések, szerszámok élének további finomítására, polírozására, extra magas vágóképesség elérésére ajánlott. Alkalmazásával polírozott élű, rendkívüli vágóképességű pengéket kapunk. Életlen pengék esetében feltétlenül szükséges finom, illetve extra finom szemcseméretű fenőkővel megteremteni az él alapjait. A fenőkő nemeskorund (alumínium-oxid) csiszolószemcséinek mérete kb. 2 micron.

Hasznos kiegészítők a csomagban --> Professzionális eredmény, könnyedén – A fenőkövekhez mindent mellékeltünk, hogy Ön tökéletes eredményt érjen el:

  • Élszögtartó segéd (1 db) – Használatával magabiztosan és egyszerűen, akár minden előzetes tapasztalat nélkül is tartani tudjuk az élezés során az élszöget, mely a tökéletes eredmény alapját képezi!
  • Tisztítókő (1 db) – Használata a finomabb fenőköveken elengedhetetlen, hiszen az élezés során a finom élezőszemcsék közé lerakódott fémrészecskéket el kell távolítani, csakis így tartható fenn a fenőkő élezési hatékonysága. Ezen felül a fenőkő felületén a használat során keletkező kisebb egyenetlenségek korrigálásában is segít. (Használatát mindkét fenőkő mindkét oldalán javasoljuk.)
  • Csúszásmentes szilikon talp (1 db) – Nagyon fontos, hogy a fenőkő a használat során ne mozduljon el a munkafelületen, hiszen ezáltal az élezés folyamata biztonságosabb, kényelmesebb, és sokkal pontosabb! Ezen felül a csúszásmentes szilikon talp óvja a fenőkövet a sérülésektől is.
  • Bambusz élezőállvány (1db) – Használatával az élezőfelület magasabbra kerül, így kényelmesebben, egyben pontosabban tudjuk az élezés folyamatát végezni. Alján csúszásmentes szilikon felületet gondoskodik az élezés biztonságáról.

Nagy méretű munkafelület --> Kényelmesebb munkavégzés – A fenőkő munkafelülete kellően nagy méretű ahhoz, hogy akár egy hosszú pengéjű kést, vagy egy szélesebb élű szerszámot is kényelmesen megélezhessünk vele.

Prémium nemeskorund csiszolószemcsék --> Kiemelkedő csiszolási hatékonyság – A korund (alumínium oxid), a gyémánt utáni legkeményebb, egyben a legkorszerűbb csiszolóanyag, így ezzel a fenőkővel villámgyorsan és prémium minőségben megélezhetők a kések, szerszámok! A gyártáshoz kizárólag a legmagasabb minőségű, válogatott nemeskorundot használják fel, így garantálható a homogén szemcseszerkezet, és az extra magas és egyenletes csiszolóhatás!

Gyártási csúcstechnológia --> Garantáltan kiemelkedő minőség – A RISAM a prémium minőségű alapanyagok mellett a legmagasabb szintű és legkorszerűbb gyártási technológia alkalmazására, a folyamatos kutatás-fejlesztésre és a legszigorúbb, nemzetközi szabványoknak is messzemenően megfelelő minőségbiztosításra is kiemelt figyelmet fordít!

Vizes élezési technológia --> Tiszta munkakörnyezet – Ez a fenőkő vizes használat mellett nyújt optimális élezési teljesítményt, így használat előtt 20-25 percig helyezze víz alá, hogy a fenőkő pórusai megtelhessenek vízzel, valamint a teljes élezési folyamat során is tartsa nedvesen felületét. Szemben az olajos használatú fenőkövekkel, itt nem szükséges drága élezőolajokat beszerezni, valamint a munkakörnyezetünket sem olajozzuk össze.

Vélemények

5.00
10 értékelés
(10)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
2022. 03. 22.
Maximálisan azt kaptam amit vártam. Minőségi terméket, korrekt áron.
|
2022. 02. 03.
|
2021. 12. 29.
Gyorsan megkaptam, minden rendben volt. Nagyon szépen néz ki a kis tartója. Köszönöm szépen.
|
2021. 11. 18.
A termék gyorsan és gond nélkül megérkezett.

Abszolút elégedett vagyok vele, minden tartozék rendben van. A késeim igazán élesre sikerült fenn
|
2021. 09. 19.
Teszi a dolgát, meg szép is
|
2021. 05. 24.
Köszönöm a gyors szállítást! Mindenben megfelelt a készlet az elképzeléseimnek.
|
2021. 05. 06.
Jó minőség, gyors szállítás.
|
2021. 04. 19.
Az első fenőkövem, meg vagyok elégedve. Szép a bambusz tartó is.
|
2021. 04. 09.
Maximálisan elégedett vagyok. Kiváló minőség, élvezet vele az élezés. Nagyon jó választás volt, mindenkinek ajánlható. Azért egy kis gyakorlást igényel, de a megfelelő technika könnyen elsajátítható. A szállítás gyors, az ügyfél kezelés példaértékű.
|
2021. 03. 21.
Elégedett vagyok a termékkel a szállítással a csomagolással.