Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhetsz, amivel elfogadod az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
Termék címkék:
készlet szett taideaxxl

TAIDEA Professzionális XXL Fenőkő szett | #1000/6000 | Finom/Ultrafinom nagyméretű fenőkő + Állvány + Élszögtartó + Tisztítókő + Vízcseppentő

20.990 Ft
Gyártó TAIDEA
Cikkszám TAI-TG8610
Elérhetőség Raktáron | AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ
Szállítási díj: 1.390 Ft
(19)

Termékleírás

A TAIDEA #1000/6000 XXL fenőkő szett professzionális megoldást jelent az élezési munkára, ráadásul kiemelkedő ár-érték arány mellett! A szett tartalmaz egy prémium minőségű, extra nagy méretű, professzionális és háztartási használatra egyaránt kiválóan alkalmas kombinált fenőkövet, finom (#1000) és ultra finom (#6000) oldalakkal. A fenőkő mindkét oldala a legmagasabb minőségű alumínium-oxid (nemeskorund) csiszolószemcsékből épül fel, mely a gyémánt utáni legkeményebb csiszolóanyag, így rendkívül hatékony élképzést tesz lehetővé. A fenőkőhöz mellékelt hasznos kiegészítőkkel (állvány, élszögtartó, tisztítókő, vízcseppentő) a profik és a gyakorlatlanabb felhasználók is tökéletes eredményt érnek el az élezés során! A fenőkő a kések élezése mellett, természetesen tökéletesen alkalmas szerszámok (pl. vésők, gyalukések) és borotvák professzionális élezésre is.

Kombinált, kétoldalú kialakítás --> Praktikus és helytakarékos megoldás – Kétféle finomságú élezőfelület, így hatékonyan tudunk alkalmazkodni az él aktuális állapotához:

  • #1000 grit – Közepesen finom szemcseméretű fenőkő, mely az eltompult, élességüket vesztett, de alapvetően jó kondícióban lévő kések, szerszámok élezéséhez, karbantartásához az egyik legáltalánosabban ajánlható, legsokoldalúbb fenőkő. Alkalmazásával már nagyon jól használható élt kapunk, mely az általános vágási feladatokat nagyon jól megoldja. Jó alapot teremt extra finom fenőkövek további alkalmazása előtt. Nagyon tompa, de különösen a sérült pengék javításához előzetesen szükséges lehet durva vagy közepes szemcseméretű fenőkő használata. A fenőkő nemeskorund (alumínium-oxid) csiszolószemcséinek mérete kb. 16 micron.
  • #6000 grit – Ultra finom szemcseméretű fenőkő, mely a már nagyon éles kések, szerszámok élének további finomítására, polírozására, extra magas vágóképesség elérésére ajánlott. Alkalmazásával polírozott élű, rendkívüli vágóképességű pengéket kapunk. Életlen pengék esetében feltétlenül szükséges finom, illetve extra finom szemcseméretű fenőkővel megteremteni az él alapjait. A fenőkő nemeskorund (alumínium-oxid) csiszolószemcséinek mérete kb. 2 micron.

Hasznos kiegészítők a csomagban --> Professzionális eredmény, könnyedén – A fenőkőhöz mindent mellékeltünk, hogy Ön tökéletes eredményt érjen el:

  • Élszögtartó segéd – Használatával magabiztosan és egyszerűen, akár minden előzetes tapasztalat nélkül is tartani tudjuk az élezés során az élszöget, mely a tökéletes eredmény alapját képezi!
  • Tisztítókő – Használata a finomabb fenőköveken elengedhetetlen, hiszen az élezés során a finom élezőszemcsék közé lerakódott fémrészecskéket el kell távolítani, csakis így tartható fenn a fenőkő élezési hatékonysága. Ezen felül a fenőkő felületén a használat során keletkező kisebb egyenetlenségek korrigálásában is segít. (Használatát az #1000-es és #6000-es oldalon is javasoljuk.)
  • Állvány – A nagyméretű állvány elemeli a fenőkövet a munkafelülettől, így az élezés kényelmesebb, és pontosabb lesz! A csúszásmentes talpak segítenek fixen tartani az állványt, mely a biztonságos és pontos munkavégzés alapja. Az állványban körben található mélyedés felfogja az élezés során keletkező nedves csiszolószemcséket, így segít tisztán tartani a munkakörnyezetet. Ezen felül az állvány óvja a fenőkövet a sérülésektől is.
  • Vízcseppentő pipetta – A fenőkő vizes használatra lett kialakítva, így fontos, hogy a munka megkezdése előtti áztatás után, a teljes élezés során is folyamatosan nedvesen legyen tartva a felülete, melyet nagyban megkönnyít a praktikus vízcseppentő pipetta.

Extra nagy méretű munkafelület --> Kényelmes használat, hosszú élettartam – Az extra nagy munkafelület egyfelől sokkal kényelmesebb, gyorsabb és pontosabb munkát tesz lehetővé, hiszen egyszerre a kés élének nagy része élezhető, másfelől a nagyméretű fenőkő élettartama is jelentősen hosszabb!

Prémium nemeskorund csiszolószemcsék --> Kiemelkedő csiszolási hatékonyság – A korund (alumínium oxid), a gyémánt utáni legkeményebb, egyben a legkorszerűbb csiszolóanyag, így ezzel a fenőkővel villámgyorsan és prémium minőségben megélezhetők a kések, szerszámok! A gyártáshoz kizárólag a legmagasabb minőségű, válogatott nemeskorundot használják fel, így garantálható a homogén szemcseszerkezet, és az extra magas és egyenletes csiszolóhatás!

Gyártási csúcstechnológia --> Garantáltan kiemelkedő minőség – A TAIDEA, mint a világ egyik vezető fenőkő, illetve élezőszerszám gyártója, a prémium minőségű alapanyagok mellett a legmagasabb szintű és legkorszerűbb gyártási technológia alkalmazására, a folyamatos kutatás-fejlesztésre és a legszigorúbb, nemzetközi szabványoknak is messzemenően megfelelő minőségbiztosításra is kiemelt figyelmet fordít!

Vizes élezési technológia --> Tiszta munkakörnyezet – Ez a fenőkő vizes használat mellett nyújt optimális élezési teljesítményt, így használat előtt 20-25 percig helyezze víz alá, hogy a fenőkő pórusai megtelhessenek vízzel, valamint a teljes élezési folyamat során is tartsa nedvesen felületét. Szemben az olajos használatú fenőkövekkel, itt nem szükséges drága élezőolajokat beszerezni, valamint a munkakörnyezetünket sem olajozzuk össze.

Vélemények

5.00
19 értékelés
(18)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
2022. 01. 15.
Tökéletes termék.Nem csalódtam.Köszönöm szépen.
|
2021. 12. 15.
tökéletes termék, minden borotva éles itthon
|
2021. 12. 14.
Remek termék, soha nem voltak ilyen éli a késeimnek
|
2021. 11. 23.
Teljesen tökéletes, még egy ilyen kezdőnek is mint én.
|
2021. 10. 20.
Remek termék, ajánlom mindenkinek, aki egy kompakt és nem 10+ db szett megoldást keres kései élezésére, karbantartására.
A nagyméretű kövek segítenek a gyorsabb élezésben. Ár-érték arányban 5☆.
|
2021. 03. 26.
Nem csalódtam. Jól működik.
|
2021. 02. 19.
Tökéletes
|
2021. 01. 26.
Szuper!!
|
2021. 01. 15.
Tökéletes.
|
2021. 01. 15.
Tökéletes
|
2020. 12. 15.
Precíz korrekt kereskedő.
|
2020. 12. 14.
Köszönöm szépen.
Minden rendben ment, 48 órán belül a kezemben volt a termék.
A termék még túl is teljesítette az elvártakat.
10/10! :-)
|
2020. 11. 16.
A szett teljesen rendben van, átgondolt, igényes.
A webshop szintén., csak ajánlani tudom.
|
2020. 11. 03.
Kiválló termék, gyors szállítás
|
2020. 10. 16.
Kiváló termék. Nagyon jól használható, igazán praktikus az állvány, mert így tisztább marad a környezet élezés közben. Igazán jó a nagy méretű kő, mert egyenletesen lehet élezni egyszerre nagyobb felületen. Számomra a praktikus a következő: #1000, #3000, #5000-6000. Azaz, be kell szerezni egy #3000 követ is mellé.
A cég átlagon felüli kiszolgálást biztosít szuper gyors kiszállítással.
Erősen ajánlom
|
2020. 05. 26.
Remek darab!
|
2020. 04. 15.
Szenzációs a termék, nagyon szeretem, de első kőnek kell hozzá egy durvább is. A késeim nagyon rossz állapotban vannak, az 1000es kővel nagyon lassan haladok, és koptatom feleslegesen. Veszek egy durvább követ is. :D
|
2019. 09. 25.
Még egy kis idő kell, utána fogom használni.
|
2019. 08. 24.
Kiváló termék, egy magamfajta kezdőnek is tökéletesen megfelel

Paraméterek

Mérete (fenőkő) 20,0 * 8,0 * 3,0 cm
Mérete (állvánnyal) 30,0 * 11,8 * 7,0 cm
Szemcseméret #1000 - finom / #6000 - ultra finom
Csiszolóanyag Nemeskorund (alumínium-oxid)
Súlya 1100 gr
Extra 1 Állvány
Extra 2 Élszögtartó
Extra 3 Tisztítókő
Extra 4 Vízcseppentő