Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TAIDEA Szögvezetős késélező-rendszer | 8 db gyémánt élezőlap | 4 finomsági fokozat #360/600/800/1000 | TG1812

26.990 Ft
Gyártó TAIDEA
Cikkszám TAI-TG1812
Elérhetőség Raktáron | AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ
Szállítási díj: 1.190 Ft
(16)

Termékleírás

TAIDEA TG1812 professzionális szögvezetős késélező rendszer egy kiváló megoldás azok számára, akik tökéletesen kialakított, borotvaéles éleket szeretnének késeikre, ugyanakkor nincs meg a kellő gyakorlatuk, kedvük vagy idejük ahhoz, hogy mindezt hagyományos fenőkövekkel érjék el. Az élezőrendszer 4 finomságú (#360/600/800/1000) gyémánt élezőlapot tartalmaz, ráadásul mindegyikből 2-2 darabot, így a készletben összesen 8 db gyémánt élezőlap található! A 4 féle finomságú élezőfelület lehetőséget biztosít számunkra a kések durva élezésétől a finom, befejező élezésig. A professzionális késélező rendszer segítségével könnyedén beállíthatjuk a kívánt élszöget, oldalanként 15 és 30 fok között fokozatmentesen, melyet a fix szögben rögzített élezőrudak révén a teljes élezési folyamat során stabilan tartani tudunk! Így a kések professzionális élezése gyerekjáték lesz, ráadásul mindig tökéletes eredményt tudunk elérni! A gyémánt élezőfelületek rendkívül magas csiszolóhatásának köszönhetően gyorsan, hatékonyan végezhetünk az élezéssel. A rendszer szabadalmaztatott, innovatív megoldásainak köszönhetően a kések befogatása és cseréje is villámgyors és egyszerű az erős rugós megoldás révén. Ráadásul – a legtöbb élezőrendszertől eltérően – az él két oldalának élezése egyszerre megoldható, nem szükséges a kés megfordítása, ezzel időt és vesződséget takaríthatunk meg. A rendszer elemeit használaton kívül egy praktikus, kemény műanyag tárolódobozban tarthatjuk. A rendszer össze- és szétszerelése rendkívül egyszerű, 1-2perc alatt megoldható.

 

A TAIDEA TG1812 Professzionális szögvezetős élezőrendszer jellemzői:

Négyféle finomságú élezőfelület – Hatékonyan tudunk alkalmazkodni az él aktuális állapotához!

  • #360 grit (durva) – Az él durvább sérüléseinek, csorbulásainak kijavítására, továbbá a nagyon tompa kések gyors alapozó élezésére.
  • #600 grit (közepes) – Az él finomítására, sorjázására, illetve átlagos állapotú kések indító élezésére.
  • #800 grit (középfinom) – Az enyhén tompa él mindennapos, általános karbantartására, valamint a 2. fokozat használata utáni további élsimításra, finomításra.
  • #1000 grit (finom) – Az enyhén tompa él mindennapos, általános karbantartására, valamint a 3. fokozat használata utáni további élsimításra, finomításra.

Szabadalmaztatott késbefogó szerkezet – A késbefogó pofába rendkívül egyszerűen, mégis nagyon stabilan befogathatók a legkülönbözőbb méretű, akár nagyobb méretű pl. séfkések is. A befogó pofák belső felülete gumival borított, mely megakadályozza a kések karcolódását, valamint segíti a még stabilabb, ugyanakkor kíméletes szorítást is.

Nagy méretű, stabil állvány – Nagyon fontos, hogy élezés során a kés stabilan álljon, melyet a rendszer masszív kialakítása, stabil talprésze biztosít számunkra!

A két oldal egyidejű élezése – A rendszer kialakítása révén a kés mindkét oldalát egyszerre tudjuk élezni, egyetlen befogatással.

Fokozatmentes élszög állítási lehetőség – Az élezési élszög a sínek segítségével egyszerűen, és fokozatmentesen beállítható, oldalanként 15 és 30 fok között.

8 db gyémánt élezőlap – A rendszer 8 db gyémánt élezőlapot tartalmaz, minden finomságból 2-2 darabot! Ez egyfelől lehetővé teszi, hogy az él mindkét oldalát egyszerre élezhessük ugyanazzal a finomsággal, másfelől pedig rendkívül meghosszabbítja a rendszer használati élettartamát!

Jobbos/balos kialakítás – A rendszer szimmetrikus kialakításnak köszönhetően a késélezőt a jobb- és a balkezesek egyaránt használni tudják!

Egyszerű karbantartás – A késélező nem igényel különösebb karbantartást. Az élezés során keletkező finom fémszemcséket egyszerűen seperje le az élezőfelületekről (pl. egy nem használt fogkefével vagy finom körömkefével). Az élezőfelületeket ne mossa le vízzel, kizárólag száraz tisztítás és használat ajánlott.

Gyártási csúcstechnológia --> Garantáltan kiemelkedő minőség – A TAIDEA, mint a világ egyik vezető fenőkő, illetve élezőszerszám gyártója, a prémium minőségű alapanyagok mellett a legmagasabb szintű és legkorszerűbb gyártási technológia alkalmazására, a folyamatos kutatás-fejlesztésre és a legszigorúbb, nemzetközi szabványoknak is messzemenően megfelelő minőségbiztosításra is kiemelt figyelmet fordít!

 

A TAIDEA TG1812 Professzionális szögvezetős élezőrendszer használata:

1. A tárolódoboz fedelében található talpat vegyük ki, rögzítsük rajta a mellékelt csavarokkal az élszög beállítását szolgáló vezetősínt és a késbefogó pofát, és helyezzük sima felületre, pl. konyhapultra, asztalra, ahol biztonságosan és kényelmesen végezhető az élezés folyamata!

2. Csúsztassuk a sínre az élezőrudak befogására való szorítókat, majd állítsuk be és rögzítsük őket az élezéskor alkalmazni kívánt élszög jelölésénél! A fokozatmentesen beállítható tartomány oldalanként 15 és 30 fok között van.

3. Az élezőlapok vezetésére hivatott tartórudakat csavarjuk be a sínre felhelyezett szorítókba, majd csúsztassuk rájuk az élezéshez használni kívánt finomságú élezőlapot!

4. A fém rugós késbefogó pofába rögzítsük az élezendő kést, éllel felfelé!

5. Kezdjük meg az élezést!

 

Figyelem! A késélezés veszélyes munkafolyamat, minden esetben körültekintően kell eljárni, vigyázzunk a saját és a környezetünkben lévők biztonságára! Soha ne hagyjuk kést befogatva a tartóba, ha nem használjuk az élezőt, ez könnyen balesetet okozhat! Gyermekek lehetőség szerint ne tartózkodjanak a közelben az élezés során.

 

A termékkép(ek)en látható kés nem része az ajánlatnak, az kizárólag a használat bemutatásának céljából szerepel a kép(ek)en.

Vélemények

5.00
16 értékelés
(16)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
2024. 01. 27.
|
2023. 11. 29.
Precíz, praktikus, könnyen használható termék.
|
2023. 03. 06.
A többi beállítható élszögű élezőhöz képest kifejezetten könnyű szimmetrikusan élezni vele. Egyszerű és ezért megbízható konstrukció.
|
2023. 01. 12.
A termék nagyon jó, mindenben megfelel a leírtaknak.
|
2022. 11. 16.
Egyszerű és nagyon könnyű használni és nagyon élesek lettek a kések.
|
2022. 10. 21.
Konyhai késekhez használom és egyenletesen lehet jól megélezni.
|
2021. 12. 23.
Kiváló termék. Kitűnő áruház, jó kommunikációval.
|
2021. 12. 13.
Remek élező!
|
2021. 12. 12.
|
2021. 12. 08.
Kítűnően élez,még azt is amit nem tudtam eddig!Az amerikai Wicked Edge-hez lehet hasonlítani!!
|
2021. 11. 07.
Könnyen kezelhető és tárolható, és nem mellesleg valóban kitűnően élez!
|
2020. 11. 05.
Elégedett vagyok!
|
2020. 08. 10.
Könnyen használható, kiváló ár érték arányú remek termék
|
2020. 07. 03.
Praktikus koffer, könnyen kezelhető, egyáltalán nem bonyolult használni.
|
2020. 04. 26.
Kitűnő!
|
2020. 02. 14.
Nagyon praktikus, jó szerszám

Paraméterek

Mérete (a tárolódobozban) kb. 26,6 * 20,1 * 7,8 cm
Élezőfelületek mérete 11,5*2 cm (x8 db)
Élezőfelület Gyémánt (#360 + #600 + #800 + #1000)
Súlya 1166 gr
Anyaga Műanyag + Fém
Extra Tárolódoboz