Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
készlet szett taidea-vsan

TAIDEA V-SAN DELUXE Fenőkő szett | #1000/4000 | Finom/Extra finom fenőkő + Állvány + Élszögtartó + Vízcseppentő

18.790 Ft
Gyártó TAIDEA
Cikkszám TAI-TV6410
(8)

Termékleírás

A TAIDEA V-SAN DELUXE #1000/4000 fenőkő szett egy rendkívül magas minőségű, ugyanakkor kiemelkedő ár-érték arányú kombinált fenőkő, az élezést jelentősen megkönnyítő, hasznos kiegészítőkkel! A szett tartalmaz egy prémium minőségű, kombinált fenőkövet, finom (#1000) és extra finom (#4000) oldalakkal. A fenőkő mindkét oldala a legmagasabb minőségű alumínium-oxid (nemeskorund) csiszolószemcsékből épül fel, mely a gyémánt utáni legkeményebb csiszolóanyag, így rendkívül hatékony élképzést tesz lehetővé. A fenőkőhöz mellékelt hasznos kiegészítőkkel (állvány, élszögtartó, vízcseppentő) a profik és a gyakorlatlanabb felhasználók is tökéletes eredményt érnek el az élezés során! A fenőkő a kések élezése mellett, természetesen tökéletesen alkalmas szerszámok (pl. vésők, gyalukések) és borotvák professzionális élezésre is.

Kombinált, kétoldalú kialakítás --> Praktikus és helytakarékos megoldás – Kétféle finomságú élezőfelület, így hatékonyan tudunk alkalmazkodni az él aktuális állapotához:

  • #1000 grit – Közepesen finom szemcseméretű fenőkő, mely az eltompult, élességüket vesztett, de alapvetően jó kondícióban lévő kések, szerszámok élezéséhez, karbantartásához az egyik legáltalánosabban ajánlható, legsokoldalúbb fenőkő. Alkalmazásával már nagyon jól használható élt kapunk, mely az általános vágási feladatokat nagyon jól megoldja. Jó alapot teremt extra finom fenőkövek további alkalmazása előtt. Nagyon tompa, de különösen a sérült pengék javításához előzetesen szükséges lehet durva vagy közepes szemcseméretű fenőkő használata. A fenőkő nemeskorund (alumínium-oxid) csiszolószemcséinek mérete kb. 16 micron.
  • #4000 grit – Extra finom szemcseméretű fenőkő, mely az alapvetően már éles kések, szerszámok élének további finomítására, vágóképességének további határozott növelésére ajánlott. Alkalmazásával már nagyon finom élű, borotvaéles pengéket kapunk. Jó alapot teremt ultra finom fenőkövek további alkalmazása előtt. Életlen pengék esetében feltétlenül javasolt finom szemcseméretű fenőkővel megteremteni az él alapjait. A fenőkő nemeskorund (alumínium-oxid) csiszolószemcséinek mérete kb. 3,5 micron.

Hasznos kiegészítők a csomagban --> Professzionális eredmény, könnyedén – A fenőkőhöz mindent mellékeltünk, hogy Ön tökéletes eredményt érjen el:

  • Élszögtartó segéd – Használatával magabiztosan és egyszerűen, akár minden előzetes tapasztalat nélkül is tartani tudjuk az élezés során az élszöget, mely a tökéletes eredmény alapját képezi!
  • Állvány – A nagyméretű állvány elemeli a fenőkövet a munkafelülettől, így az élezés kényelmesebb, és pontosabb lesz! A csúszásmentes talpak segítenek fixen tartani az állványt, mely a biztonságos és pontos munkavégzés alapja. Az állványban körben található mélyedés, illetve tartály, felfogja az élezés során keletkező nedves csiszolószemcséket, így segít tisztán tartani a munkakörnyezetet. Ezen felül az állvány óvja a fenőkövet a sérülésektől is, melyet az állványra helyezhető, átlátszó fedél is segít.
  • Vízcseppentő pipetta – A fenőkő vizes használatra lett kialakítva, így fontos, hogy a munka megkezdése előtti áztatás után, a teljes élezés során is folyamatosan nedvesen legyen tartva a felülete, melyet nagyban megkönnyít a praktikus vízcseppentő pipetta.

Prémium nemeskorund csiszolószemcsék --> Kiemelkedő csiszolási hatékonyság – A korund (alumínium oxid), a gyémánt utáni legkeményebb, egyben a legkorszerűbb csiszolóanyag, így ezzel a fenőkővel villámgyorsan és prémium minőségben megélezhetők a kések, szerszámok! A gyártáshoz kizárólag a legmagasabb minőségű, válogatott nemeskorundot használják fel, így garantálható a homogén szemcseszerkezet, és az extra magas és egyenletes csiszolóhatás!

Gyártási csúcstechnológia --> Garantáltan kiemelkedő minőség – A TAIDEA, mint a világ egyik vezető fenőkő, illetve élezőszerszám gyártója, a prémium minőségű alapanyagok mellett a legmagasabb szintű és legkorszerűbb gyártási technológia alkalmazására, a folyamatos kutatás-fejlesztésre és a legszigorúbb, nemzetközi szabványoknak is messzemenően megfelelő minőségbiztosításra is kiemelt figyelmet fordít!

Vizes élezési technológia --> Tiszta munkakörnyezet – Ez a fenőkő vizes használat mellett nyújt optimális élezési teljesítményt, így használat előtt 20-25 percig helyezze víz alá, hogy a fenőkő pórusai megtelhessenek vízzel, valamint a teljes élezési folyamat során is tartsa nedvesen felületét. Szemben az olajos használatú fenőkövekkel, itt nem szükséges drága élezőolajokat beszerezni, valamint a munkakörnyezetünket sem olajozzuk össze.

Vélemények

5.00
8 értékelés
(8)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
2023. 01. 03.
Ajándékba vásároltam a terméket, jó, hogy több elemet is tartalmaz. Elégedettek vagyunk a minőséggel, a vásárlás menete gördülékeny volt a fizetéstől a kiszállításig.
|
2021. 12. 05.
Első rangú kommunikáció. Gyors szállítás, korrekt vevőszolgálat. Szuper minőségű termék! Csak ajánlani tudom!
|
2021. 05. 30.
A terméket tesztelés után nagyon jónak és praktikusnak találtam.A kiszállítás gyors
és sérülésmentes volt.
|
2020. 05. 04.
Teljesen kezdőként egy Tojiro -517-es kést kezdtem vele megélezni.Az élszög tartóval nagyon egyszerű volt.Visszakaptam azt amit a kés először is tudott.Bár a kés hegyét nem sikerült elsőre jól megélezni.Csak ajánlani tudom mindenkinek!Akár kezdőknek is.Csütörtökön rendeltem meg és hétfőn már meg is jött.Az áruháznak csak köszönet ahogy leírták hogyan kell élezni.Még fogok rendelni biztosan tőlük egy 10000 követ is.Köszönöm!Még egyszer ajánlom mindenkinek!
|
2020. 03. 17.
Szuper termék , megérte az árát ! Csak ajánlani tudom !
|
2020. 02. 10.
A kő is brutál jó, elképesztően élez, gyorsan meg is kaptam köszi!
|
2020. 01. 17.
Ritkán lehet ilyen magas minőségű termékkel találkozni! Nem csak maga a fenőkő nagyon jó, hanem a hozzá adott állvány is messze felülmúlja a várakozásokat! A kiszolgálás is tökélete, értenek ahhoz, amit árulnak, és nagyon gyors a kiszállítás (kedd éjszaka rendeltem, csüt. reggel megkaptam!)
|
2019. 12. 27.
Ajándékba kaptam, már a kibontásakor látszott, hogy nagyon magas minőségű termék, be is váltotta a feltételezéseimet! Nagon gyorsan élez, a hozzá adott állvány a legjobb a piacon, az élszögtartóval pedig bárki tud élezni!