Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
bundles

TAIDEA V-SAN DELUXE Késélező készlet | V-SAN ROD | #1000/4000 Fenőkő + Állvány + Élszögtartó + Vízcseppentő | Kerámia élezőrúd

36.290 Ft
28.990 Ft
7.300 Ft 20%
Az eredeti ár a gyártó által javasolt bruttó fogyasztói ár. A kedvezményes ár 2023. június 30-ig, de legfeljebb a készlet erejéig érvényes.
Gyártó TAIDEA
Cikkszám TAI-SET-R001
Elérhetőség Nem rendelhető
Szállítási díj: 490 Ft
Önnél lesz: 2023. július 10.
Nem értékelt

Termékleírás

A TAIDEA V-SAN DELUXE késélező készlet tartalmaz minden olyan élező- és élkarbantartó eszközt, amelyre a késeink igényes élezéséhez és élesen tartásához szükségünk lehet! A rendkívül magas minőségének köszönhetően ez a készlet a legkomolyabb, nagy keménységű késacélok, például prémium japán kések alapos élezéséhez, illetve rendszeres gondozásához is rendkívül ajánlott! A prémium minőségű, nemeskorund fenőkő két oldalán (#1000 – finom és #4000 – extra finom) elvégezhetjük a késeink alapos élezését, illetve az él finomítását, a prémium minőségű, extra hosszú kerámia élezőrúd rendszeres használatával pedig, hosszú ideig élesen is tarthatjuk őket! A fenőkőhöz csúszásmentes állványt kapunk, mely az élezést biztonságosabbá és pontosabbá teszi. A készlet részét képezi továbbá egy élszögtartó segéd és egy vízcseppentő pipetta is, mellyel a profik mellett a gyakorlatlanabb felhasználók is tökéletes eredményt érnek el a fenőkővel történő élezés során!

Prémium minőségű KOMBINÁLT FENŐKŐ --> A kések alapos élezéséhez – Hatékonyan tudjuk élezni késeinket, alkalmazkodva az él aktuális állapotához:

 • #1000 grit – Közepesen finom szemcseméretű fenőkő, mely az eltompult, élességüket vesztett, de alapvetően jó kondícióban lévő kések élezéséhez, karbantartásához az egyik legáltalánosabban ajánlható, legsokoldalúbb fenőkő. Alkalmazásával már nagyon jól használható élt kapunk, mely az általános vágási feladatokat nagyon jól megoldja. Jó alapot teremt extra finom fenőkövek további alkalmazása előtt. Nagyon tompa, de különösen a sérült pengék javításához előzetesen szükséges lehet durva vagy közepes szemcseméretű fenőkő használata. A fenőkő nemeskorund (alumínium-oxid) csiszolószemcséinek mérete kb. 16 micron.
 • #4000 grit – Extra finom szemcseméretű fenőkő, mely az alapvetően már éles kések, szerszámok élének további finomítására, vágóképességének további határozott növelésére ajánlott. Alkalmazásával már nagyon finom élű, borotvaéles pengéket kapunk. Jó alapot teremt ultra finom fenőkövek további alkalmazása előtt. Életlen pengék esetében feltétlenül javasolt finom szemcseméretű fenőkővel megteremteni az él alapjait. A fenőkő nemeskorund (alumínium-oxid) csiszolószemcséinek mérete kb. 3,5 micron.
 • Nagy méretű munkafelület --> Kényelmesebb munkavégzés – A fenőkő munkafelülete kellően nagy méretű ahhoz, hogy akár egy hosszú pengéjű kést is kényelmesen megélezhessünk vele.
 • Prémium nemeskorund csiszolószemcsék --> Kiemelkedő csiszolási hatékonyság – A korund (alumínium oxid), a gyémánt utáni legkeményebb, egyben a legkorszerűbb csiszolóanyag, így ezzel a fenőkővel villámgyorsan és prémium minőségben megélezhetők a kések! A gyártáshoz kizárólag a legmagasabb minőségű, válogatott nemeskorundot használják fel, így garantálható a homogén szemcseszerkezet, és az extra magas és egyenletes csiszolóhatás!
 • Vizes élezési technológia --> Tiszta munkakörnyezet – Ez a fenőkő vizes használat mellett nyújt optimális élezési teljesítményt, használat előtt 20-25 percig helyezze víz alá, hogy a fenőkő pórusai megtelhessenek vízzel, valamint a teljes élezési folyamat során is tartsa nedvesen felületét. Szemben az olajos használatú fenőkövekkel, itt nem szükséges drága élezőolajokat beszerezni, valamint a munkakörnyezetünket sem olajozzuk össze.

Prémium minőségű KERÁMIA ÉLEZŐRÚD --> A kések hosszú ideig élesen tartásához – Rendszeres használatával még a legkeményebb acélból készült késeink is hosszú ideig borotvaélesek maradnak!

 • Extra hosszú munkafelület --> Sokoldalú és kényelmes felhasználás – A kerámia élezőrúd 30 cm hosszú élezőfelülete már tökéletesen alkalmas nagyon hosszú kések (pl. nagyobb séfkések és szeletelőkések) kényelmes, szakszerű és biztonságos élezéséhez is! Az ovális keresztmetszetű kialakítás pedig tovább növeli a munkafelület méretét!
 • Nagy keménységű, prémium alapanyag --> Egyenletes, magasszintű élképzés – Az élezőrúd élezőfelülete a legmagasabb minőségű kerámiából készült, melynek finom (#1000) és tökéletesen egyenletes szemcseszerkezete, valamint rendkívül magas kopásállósága, még a legkeményebb acélból készült pengék esetében is pontosan és kíméletesen tartja karban a kések élét, finom, borotvaéles vágóélt képez!
 • Fém mag --> Törésbiztos kivitel – A nagy keménységű, rendkívül tartós kerámiaréteget egy szabadalmaztatott folyamat révén hordják fel a fém rúdra, így ez a kerámiarúd törhetetlen! A kerámiaréteg a modern rögzítési technológiának köszönhetően rendkívül tartós, nem kell attól félnünk, hogy lekopik!
 • Ultramagas kopásállóság --> Rendkívül hosszú élettartam – Mivel a kerámia élezőrúd felülete még sok éves rendszeres használat után is alig kopik, így a kések élezésében rendkívül sokáig szolgál bennünket!
 • Gumi támaszték --> Pontos élezés – A kerámia rúd végén lévő gumi támaszték egyfelől segít stabilan letámasztani a rudat a munkavégzéshez, másfelől segít megvezetni a pengét a gyakorlatlanabb felhasználóknak, 15 illetve 20 fokos szögben!
 • Ergonomikus, nagyméretű markolat --> Biztonságos és precíz használat – A kések biztonságos és precíz élezése jól irányítható, biztosan tartható élezőrudat igényel!
 • Nagyméretű ujjvédő --> Biztonságos használat – A nagyméretű ujjvédő biztonsággal megakadályozza, hogy fenés során megvágjuk kezünket a késsel!

Hasznos KIEGÉSZÍTŐK a csomagban --> Professzionális eredmény, könnyedén – A fenőkőhöz mindent mellékeltünk, hogy Ön tökéletes eredményt érjen el:

 • Élszögtartó segéd – Használatával magabiztosan és egyszerűen, akár minden előzetes tapasztalat nélkül is tartani tudjuk az élezés során az élszöget, mely a tökéletes eredmény alapját képezi!
 • Állvány – A nagyméretű állvány elemeli a fenőkövet a munkafelülettől, így az élezés kényelmesebb, és pontosabb lesz! A csúszásmentes talpak segítenek fixen tartani az állványt, mely a biztonságos és pontos munkavégzés alapja. Az állványban körben található mélyedés, illetve tartály, felfogja az élezés során keletkező nedves csiszolószemcséket, így segít tisztán tartani a munkakörnyezetet. Ezen felül az állvány óvja a fenőkövet a sérülésektől is, melyet az állványra helyezhető, átlátszó fedél is segít.
 • Vízcseppentő pipetta – A fenőkő vizes használatra lett kialakítva, így fontos, hogy a munka megkezdése előtti áztatás után, a teljes élezés során is folyamatosan nedvesen legyen tartva a felülete, melyet nagyban megkönnyít a praktikus vízcseppentő pipetta.

Gyártási csúcstechnológia --> Garantáltan kiemelkedő minőség – A TAIDEA, mint a világ egyik vezető fenőkő, illetve élezőszerszám gyártója, a prémium minőségű alapanyagok mellett a legmagasabb szintű és legkorszerűbb gyártási technológia alkalmazására, a folyamatos kutatás-fejlesztésre és a legszigorúbb, nemzetközi szabványoknak is messzemenően megfelelő minőségbiztosításra is kiemelt figyelmet fordít!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Fenőkő finomsága (JIS) #1000/4000
Fenőkő mérete 18*6*3 cm
Fenőkő anyaga Fehér alumínium-oxid (nemeskorund)
Élezőrúd mérete 30 cm (élezőhossz)
Élezőrúd anyaga Kerámia (#1000)
Extra 1 Élszögtartó segéd
Extra 2 Csúszásmentes állvány (1 db)
Extra 3 Vízcseppentő pipetta