Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TAIDEA YOYAL Késélező | 2 élező fokozat | Karbid + Kerámia | TY1301

4.590 Ft
3.690 Ft
900 Ft 20%
Az akciós ár visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényes!
Gyártó TAIDEA
Cikkszám TAI-TY1301
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség Raktáron | INGYENES SZÁLLÍTÁS
(2)

Termékleírás

A TAIDEA YOYAL TY1301 outdoor késélező egy nagyon gyors és hatékony megoldást jelent a kések élezésére, ráadásul az okos, kétoldalú kialakításnak köszönhetően egyaránt elvégezhető vele a kések durva (tungsten karbid élező) és finom élezése (kerámia élező) is! Kis méretének és pehelykönnyű súlyának köszönhetően akár vadászatra, horgászatra vagy egy túrázásra is magunkkal vihetjük, ugyanakkor nagyszerű megoldás konyhai kések élezésére is, ráadásul még csak nagy helyet sem foglal a fiókban, így mindig kéznél lehet!

 

A TAIDEA YOYAL TY1301 Outdoor késélező jellemzői és használata:

Tungsten karbid élezőfejAz él kialakításához - Használja ezt az élezőfejet a kés „V” alakú vágóélének helyreállításához, kialakításához, azaz élezéséhez! Sérült, kicsorbult, esetleg elhajlott élű kések élének előkészítéséhez, illetve a vágóél kialakításához, helyreállításához is ajánlott. A tungsten karbid élezőlapkák rendkívül kemény anyagból készülnek, így a keményebb késacélokat is gond nélkül megélezik!

Használata: Helyezze a kést a tungsten karbid élezőfej vájatába, és húzza végig maga felé a kést az élezőlapkák között néhányszor úgy, hogy az él teljes hosszában végigfusson az élezőlapkák között! Ne alkalmazzon nagy nyomást! („1” felirat jelöli)

Kerámia élezőfejAz él végső polírozásához - Használja ezt az élezőfejet a kés élének finomításához, polírozásához, a vágóképességének növeléséhez, miután az élt már előkészítette, illetve kialakította a Tungsten karbid élezőfej használatával! Jó élállapotú kések finom élezéséhez, fenéséhez elegendő lehet csak a kerámia fokozat használata, nem szükséges a Tungsten karbid fej alkalmazása előzetesen. A kerámia élezőrudak finom szemcséi csúcsminőségű alumínium oxidból (más néven nemeskorundból) készülnek, és rendkívüli hatékonysággal polírozzák a késacélokat!

Használata: Helyezze a kést a kerámia élezőfej vájatába, és húzza végig maga felé a kést az élezőlapkák között néhányszor úgy, hogy az él teljes hosszában végigfusson az élezőrudak között! Ne alkalmazzon nagy nyomást! („2” felirat jelöli.)

Jobbos/balos kialakítás – Az élezőfejek szimmetrikus kialakításának köszönhetően a késélezőt a jobb- és a balkezesek egyaránt használni tudják!

Nagy méretű, ergonomikus markolat – Nagyon fontos, hogy élezés során a késélezőt biztonságosan meg tudjuk markolni, ez elengedhetetlen a sérülések elkerülése végett!

Egyszerű karbantartás – A késélező nem igényel különösebb karbantartást. Az élezés során keletkező finom fémszemcséket egyszerűen borítsa ki, finoman ütögesse ki az élezővájatokból! Az élezőfejeket nem mossa le vízzel, kizárólag száraz tisztítás ajánlott.

Gyártási csúcstechnológia --> Garantáltan kiemelkedő minőség – A TAIDEA, mint a világ egyik vezető fenőkő, illetve élezőszerszám gyártója, a prémium minőségű alapanyagok mellett a legmagasabb szintű és legkorszerűbb gyártási technológia alkalmazására, a folyamatos kutatás-fejlesztésre és a legszigorúbb, nemzetközi szabványoknak is messzemenően megfelelő minőségbiztosításra is kiemelt figyelmet fordít!

 

A termékkép(ek)en látható kés nem része az ajánlatnak, az kizárólag a használat bemutatásának céljából szerepel a kép(ek)en.

Paraméterek

Élezőfelület 1 anyaga Tungsten karbid
Élezőfelület 2 anyaga Kerámia (nemeskorund)
Markolat anyaga műanyag
Méret 7,8*6,0*1,8 cm
Tömege 55 gr

Vélemények

5.00
2 értékelés
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
2021. 06. 12.
Tökéletes. Ajánlom!
Szállítás gyors, pontos. Köszönöm!
|
2021. 01. 13.
Nagyon jó késélező ajánlom mindenkinek akinek van éleznivaló kése