Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TAIDEA V-SAN DELUXE késélező | 3 fokozat | Gyémánt élezőfejek | TV1702

10.990 Ft
9.890 Ft
1.100 Ft 10%
Az akciós ár visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényes!
Gyártó TAIDEA
Cikkszám TAI-TV1702
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség Elfogyott (nem rendelhető)
(2)

Termékleírás

A TAIDEA V-SAN DELUXE TV1702 3 fokozatú késélező egy magas minőségű, nemesacél borítású késélező, mely a speciális flexibilis élezési megoldásnak köszönhetően, a gyémánt élezési felületeken késeinket kíméletesen élezi. A rugalmas felfüggesztésű gyémánt élezőfokozatok 3 szemcseméretben állnak rendelkezésre, így a legkülönfélébb állapotban lévő késekre is egyaránt élezési megoldást szolgáltatnak! A nemesacél borítás, a kontrasztos, bordó elemekkel megtörve elegáns külsőt kölcsönöz ennek a késélezőnek, így még a legigényesebb konyhai környezetben is megállja a helyét! Egyszerű használat mellett is kiemelkedő élezési hatékonyságot biztosít, és a gyémánt élezőlapok rugalmas felfüggesztésének köszönhetően, kíméletesen élez. A késélező hosszú, hengeres markolatrésze, méretéből és kialakításából adódóan stabil, kényelmes fogást biztosít, míg a csúszásmentes talp fixen tartja az élezőt késélezés közben.

A TAIDEA V-SAN DELUXE TV1702 késélező jellemzői és használata:

Gyémánt élezőfej (#360)Az él visszaállításához Használja ezt az élezőfejet az élességét vesztett, eltompult kés élességének visszaállításához! A gyémánt bevonatú élezőfej rendkívül hatékonyan állítja vissza a kések élességét! Kérjük, vegye figyelembe, hogy a nagyon sérült, kicsorbult, rendkívül elhanyagolt élű kések élének előkészítéséhez előzőleg szükség lehet durvább (pl. tungsten karbid) élezőre is!

Használata: Helyezze a kést a gyémánt élezőfej vájatába, és maga felé húzva élezze a kést úgy, hogy az él teljes hosszában végigfusson az élezőfejen! Ne alkalmazzon nagy nyomást! (I-es szám jelöli)

Gyémánt élezőfej (#600)Az él karbantartásához Használja ezt az élezőfejet az élességét vesztett kés élének rendszeres karbantartásához, finom élezéséhez! A gyémánt bevonatú élezőfej rendkívül hatékonyan állítja vissza a kések élességét! Tompább késekhez előzetesen használja az előző, durvább gyémánt élezőfejet!

Használata: Helyezze a kést a gyémánt élezőfej vájatába, és maga felé húzva élezze a kést úgy, hogy az él teljes hosszában végigfusson az élezőfejen! Ne alkalmazzon nagy nyomást! (II-es szám jelöli)

Gyémánt élezőfej (#1000)Az él végső simításához - Használja ezt az élezőfejet a kés élének finomításához, simításához, a vágóképességének növeléséhez, miután az élt már előkészítette, illetve kialakította az előző fokozatok használatával!

Használata: Helyezze a kést a gyémánt élezőfej vájatába, és maga felé húzva élezze a kést úgy, hogy az él teljes hosszában végigfusson az élezőfejen! Ne alkalmazzon nagy nyomást! (III-as szám jelöli)

Jobbos/balos kialakítás – Az élezőfejek szimmetrikus kialakításának köszönhetően a késélezőt a jobb- és a balkezesek egyaránt használni tudják!

Nagy méretű, ergonomikus markolat – Nagyon fontos, hogy élezés során a késélezőt biztonságosan meg tudjuk markolni, ez elengedhetetlen a sérülések elkerülése végett!

Csúszásmentes szilikon talp – Élezés során a késélező szilárdan áll a munkafelületen, így elkerülhetők a megcsúszásból eredő sérülések!

Elegáns kialakítás – A késélező nem csupán rendkívül hatékony, hanem rendkívül elegáns is, köszönhetően a magas minőségű, szálcsiszolt rozsdamentes acél felületeknek!

Egyszerű karbantartás – A késélező nem igényel különösebb karbantartást. Az élezés során keletkező finom fémszemcséket egyszerűen borítsa ki, finoman ütögesse ki az élezővájatokból! Az élezőfejeket nem mossa le vízzel, kizárólag száraz tisztítás ajánlott. Szükség esetén az élezővájatokat körbevevő műanyag keret – azt finoman összecsippentve – kivehető.

Gyártási csúcstechnológia --> Garantáltan kiemelkedő minőség – A TAIDEA, mint a világ egyik vezető fenőkő, illetve élezőszerszám gyártója, a prémium minőségű alapanyagok mellett a legmagasabb szintű és legkorszerűbb gyártási technológia alkalmazására, a folyamatos kutatás-fejlesztésre és a legszigorúbb, nemzetközi szabványoknak is messzemenően megfelelő minőségbiztosításra is kiemelt figyelmet fordít!

Paraméterek

Mérete kb. 20,0 * 5,4 * 5,2 cm
Súlya 248 gr
Élezőfelület Gyémánt (#360 + #600 + #1000)
Anyaga Rozsdamentes acél (+műanyag)

Vélemények

5.00
2 értékelés
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
2021. 06. 06.
Szuper
|
2021. 04. 16.
Kifogástalan termék.