Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TAIDEA V-SAN DELUXE késélező | 3 fokozat | Tungsten karbid + gyémánt élezőfejek | TV1701

15.290 Ft
12.990 Ft
2.300 Ft 15%
Az eredeti ár a gyártó által javasolt bruttó fogyasztói ár. A kedvezményes ár 2023. március 31-ig, de legfeljebb a készlet erejéig érvényes.
Gyártó TAIDEA
Cikkszám TAI-TV1701
Szállítási díj: 490 Ft
Elérhetőség Nem rendelhető
Önnél lesz: 2023. április 28.
(6)

Termékleírás

A TAIDEA V-SAN DELUXE TV1701 3 fokozatú késélező egy magas minőségű, nemesacél borítású késélező, mely tartalmaz egy, a kések durvább élezésére alkalmas tungsten-karbid élezőfejet, és két, különböző finomságú, flexibilis gyémánt élezőfejet. A speciális flexibilis élezési megoldásnak köszönhetően, a gyémánt élezési felületek a késeinket kíméletesen élezik. A tungsten-karbid, és a rugalmas felfüggesztésű gyémánt élezőfokozatok, a legkülönfélébb állapotban lévő késekre is egyaránt élezési megoldást szolgáltatnak! A nemesacél borítás, a kontrasztos, bordó elemekkel megtörve elegáns külsőt kölcsönöz ennek a késélezőnek, így még a legigényesebb konyhai környezetben is megállja a helyét! Egyszerű használat mellett is kiemelkedő élezési hatékonyságot biztosít, és a gyémánt élezőlapok rugalmas felfüggesztésének köszönhetően, kíméletesen élez. A késélező masszív markolatrésze, méretéből és kialakításából adódóan stabil, kényelmes fogást biztosít, míg a csúszásmentes talp fixen tartja az élezőt késélezés közben.

A TAIDEA V-SAN DELUXE TV1701 késélező jellemzői és használata:

Tungsten karbid élezőfejAz él kialakításához - Használja ezt az élezőfejet a kés „V” alakú vágóélének helyreállításához, kialakításához, azaz élezéséhez! Sérült, kicsorbult, esetleg elhajlott élű kések élének előkészítéséhez is használja ezt az élezőfejet! A tungsten karbid élezőlapkák rendkívül kemény anyagból készülnek, így a keményebb késacélokat is gond nélkül megélezik!

Használata: Helyezze a kést a tungsten karbid élezőfej vájatába, és húzza végig maga felé a kést az élezőlapkák között néhányszor úgy, hogy az él teljes hosszában végigfusson az élezőlapkák között! Ne alkalmazzon nagy nyomást! (I-es szám jelöli)

Gyémánt élezőfej (#600)Az él karbantartásához Használja ezt az élezőfejet az élességét vesztett kés élének rendszeres karbantartásához, finom élezéséhez! A gyémánt bevonatú élezőfej rendkívül hatékonyan állítja vissza a kések élességét! Tompább késekhez előzetesen használja az előző, tungsten-karbid élezőfejet!

Használata: Helyezze a kést a gyémánt élezőfej vájatába, és maga felé húzva élezze a kést úgy, hogy az él teljes hosszában végigfusson az élezőfejen! Ne alkalmazzon nagy nyomást! (II-es szám jelöli)

Gyémánt élezőfej (#1000)Az él végső simításához - Használja ezt az élezőfejet a kés élének finomításához, simításához, a vágóképességének növeléséhez, miután az élt már előkészítette, illetve kialakította az előző fokozatok használatával!

Használata: Helyezze a kést a gyémánt élezőfej vájatába, és maga felé húzva élezze a kést úgy, hogy az él teljes hosszában végigfusson az élezőfejen! Ne alkalmazzon nagy nyomást! (III-as szám jelöli)

Jobbos/balos kialakítás – Az élezőfejek szimmetrikus kialakításának köszönhetően a késélezőt a jobb- és a balkezesek egyaránt használni tudják!

Nagy méretű, ergonomikus markolat – Nagyon fontos, hogy élezés során a késélezőt biztonságosan meg tudjuk markolni, ez elengedhetetlen a sérülések elkerülése végett!

Csúszásmentes szilikon talp – Élezés során a késélező szilárdan áll a munkafelületen, így elkerülhetők a megcsúszásból eredő sérülések!

Elegáns kialakítás – A késélező nem csupán rendkívül hatékony, hanem rendkívül elegáns is, köszönhetően a magas minőségű, szálcsiszolt rozsdamentes acél felületeknek!

Egyszerű karbantartás – A késélező nem igényel különösebb karbantartást. Az élezés során keletkező finom fémszemcséket egyszerűen borítsa ki, finoman ütögesse ki az élezővájatokból! Az élezőfejeket nem mossa le vízzel, kizárólag száraz tisztítás ajánlott. Szükség esetén az élezővájatokat körbevevő műanyag keret – azt finoman összecsippentve – kivehető.

Gyártási csúcstechnológia --> Garantáltan kiemelkedő minőség – A TAIDEA, mint a világ egyik vezető fenőkő, illetve élezőszerszám gyártója, a prémium minőségű alapanyagok mellett a legmagasabb szintű és legkorszerűbb gyártási technológia alkalmazására, a folyamatos kutatás-fejlesztésre és a legszigorúbb, nemzetközi szabványoknak is messzemenően megfelelő minőségbiztosításra is kiemelt figyelmet fordít!

Vélemények

5.00
6 értékelés
(6)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
2022. 08. 11.
A termék kiváló, a kések élesek. Maximálisan elégedett vagyok. Remélem sokáig tudom használni.
|
2022. 08. 08.
Kiváló áru,azt kaptam amit rendeltem,tökéletesen működik.
|
2022. 06. 24.
Ez a termék tökéletes, mert a kések tökélesek!
|
2021. 04. 13.
Az elvárásoknak tökéletesen megfelel.
|
2020. 09. 10.
Minden várakozásomat felülmúlta
|
2020. 08. 29.
Tökéletesen ellátja a munkáját.Elégedett vagyok az Önöktől vásárolt élezővel.

Paraméterek

Mérete kb. 18,9 * 5,5 * 5,6 cm
Súlya 341 gr
Élezőfelület Tungsten karbid + Gyémánt (#600 + #1000)
Anyaga Rozsdamentes acél (+műanyag)