Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TAIDEA fenőkő | #3000/8000 | Extra finom/Ultra finom kombinált fenőkő + csúszásmentes talp

13.990 Ft
Gyártó TAIDEA
Cikkszám TAI-TG6830
Elérhetőség Raktáron | AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ
Szállítási díj: 1.390 Ft
(8)

Termékleírás

TAIDEA #3000/8000 kombinált fenőkő egy kiemelkedő minőségű, kellően nagy méretű kétoldalú fenőkő, extra finom (#3000) és ultra finom (#8000) oldalakkal. A fenőkő mindkét oldala a legmagasabb minőségű alumínium-oxid (nemeskorund) csiszolószemcsékből épül fel, mely a gyémánt utáni legkeményebb csiszolóanyag, így rendkívül hatékony élképzést tesz lehetővé. A fenőkő a kések élezése mellett, természetesen tökéletesen alkalmas szerszámok (pl. vésők, gyalukések) és borotvák professzionális élezésre is. A fenőkőhöz mellékelt csúszásmentes szilikon talp segít az élezést egyszerűbbé és biztonságosabbá tenni.

Kombinált, kétoldalú kialakítás --> Praktikus és helytakarékos megoldás – Kétféle finomságú élezőfelület, így hatékonyan tudunk alkalmazkodni az él aktuális állapotához:

  • #3000 grit – Extra finom szemcseméretű fenőkő, mely az alapvetően már éles kések, szerszámok élének további finomítására, vágóképességének további határozott növelésére ajánlott. Alkalmazásával már nagyon finom élű, borotvaéles pengéket kapunk. Jó alapot teremt ultra finom fenőkövek további alkalmazása előtt. Életlen pengék esetében feltétlenül javasolt finom szemcseméretű fenőkővel megteremteni az él alapjait. A fenőkő nemeskorund (alumínium-oxid) csiszolószemcséinek mérete kb. 5 micron.
  • #8000 grit – Ultra finom szemcseméretű fenőkő, mely a már nagyon éles kések, szerszámok élének további finomítására, polírozására, extrém magas vágóképesség elérésére ajánlott. Alkalmazásával tükörpolírozott élű, rendkívüli vágóképességű pengéket kapunk. Életlen pengék esetében feltétlenül szükséges finom, illetve extra finom szemcseméretű fenőkővel megteremteni az él alapjait. A fenőkő nemeskorund (alumínium-oxid) csiszolószemcséinek mérete kb. 1,4 micron.

Csúszásmentes szilikon talp --> Biztonságos használat – Nagyon fontos, hogy a fenőkő a használat során ne mozduljon el a munkafelületen, hiszen ezáltal az élezés folyamata biztonságosabb, kényelmesebb, és sokkal pontosabb! Ezen felül a csúszásmentes szilikon talp óvja a fenőkövet a sérülésektől is.

Nagy méretű munkafelület --> Kényelmesebb munkavégzés – A fenőkő munkafelülete kellően nagy méretű ahhoz, hogy akár egy hosszú pengéjű kést, vagy egy szélesebb élű szerszámot is kényelmesen megélezhessünk vele.

Prémium nemeskorund csiszolószemcsék --> Kiemelkedő csiszolási hatékonyság – A korund (alumínium oxid), a gyémánt utáni legkeményebb, egyben a legkorszerűbb csiszolóanyag, így ezzel a fenőkővel villámgyorsan és prémium minőségben megélezhetők a kések, szerszámok! A gyártáshoz kizárólag a legmagasabb minőségű, válogatott nemeskorundot használják fel, így garantálható a homogén szemcseszerkezet, és az extra magas és egyenletes csiszolóhatás!

Gyártási csúcstechnológia --> Garantáltan kiemelkedő minőség – A TAIDEA, mint a világ egyik vezető fenőkő, illetve élezőszerszám gyártója, a prémium minőségű alapanyagok mellett a legmagasabb szintű és legkorszerűbb gyártási technológia alkalmazására, a folyamatos kutatás-fejlesztésre és a legszigorúbb, nemzetközi szabványoknak is messzemenően megfelelő minőségbiztosításra is kiemelt figyelmet fordít!

Vizes élezési technológia --> Tiszta munkakörnyezet – Ez a fenőkő vizes használat mellett nyújt optimális élezési teljesítményt, így használat előtt 20-25 percig helyezze víz alá, hogy a fenőkő pórusai megtelhessenek vízzel, valamint a teljes élezési folyamat során is tartsa nedvesen felületét. Szemben az olajos használatú fenőkövekkel, itt nem szükséges drága élezőolajokat beszerezni, valamint a munkakörnyezetünket sem olajozzuk össze.

 

A termékkép(ek)en látható kés és az élszögtartó segéd nem részei az ajánlatnak, azok kizárólag a használat bemutatásának céljából szerepelnek a kép(ek)en.

Vélemények

5.00
8 értékelés
(8)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
2024. 02. 08.
Kések tökéletes élezése csak az ilyen jó minőségű fenőkövekkel lehetséges.
|
2023. 07. 24.
|
2023. 05. 24.
Nagyon jó finom élezéshez. A kések elő élezése szükséges durvább szemcseméretű kővel. Praktikus tartóban elhelyezve nem csúszkál használat közben. Ajánlom a terméket könnyen lehet vele dolgozni.
|
2023. 02. 18.
|
2022. 01. 12.
Tökéletes
|
2021. 09. 06.
Kitűnő fenőkő! Ajánlom mindenkinek!
|
2021. 04. 22.
Az első fenőkövem, életemben először használtam ilyet és az eredmény magáért beszél. Tökéletes élet tudtam varázsolni az amúgy tompa késeimnek.
|
2020. 03. 31.

Paraméterek

Mérete (fenőkő) 18,0 * 6,0 * 2,8 cm
Szemcseméret #3000 - extra finom / #8000 - ultra finom
Csiszolóanyag Nemeskorund (alumínium-oxid)
Súlya 471 gr
Extra 1 Csúszásmentes talp