Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TAIDEA késélező | 2 db-os szett | 3 élezőfokozat + Ollóélező | Tungsten karbid + Élező kerámia + Polírozó kerámia élezőfejek | TG2017-2

14.980 Ft
10.990 Ft
3.990 Ft 27%
A TAIDEA, a HAIDU és a JMB készletek (csomagajánlatok) esetében az eredeti ár a készletet (csomagajánlatot) alkotó termékek árainak összege. A kedvezményes csomagajánlat a készlet erejéig, ill. visszavonásig érvényes.
Gyártó TAIDEA
Cikkszám TAI-TG2017-doublepack
Elérhetőség Raktáron | AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ
Szállítási díj: 1.190 Ft
(15)

Termékleírás

2 db-os szett! Vásárlóink legkedveltebb konyhai gyors késélezője most rendkívül kedvező akciós áron, 2 db-os szettben is megvásárolható, így az egyik késélezővel akár megajándékozhatja szeretteit, vagy kényelmesebbé teheti vele a munkát a nyaralóban, albérletben, kollégiumban, munkahelyen is!

TAIDEA TG2017 új generációs késélező egy rendkívül hatékony késélező, melynek 3 élezési fokozata a legkülönbözőbb állapotban lévő kések élének karbantartására is alkalmas! Ha a kés alapvetően jó állapotban van, csak egy kis extra élességet szeretnénk neki adni, elegendő a kerámia élezőfejek használata, ha azonban a penge már nagyon rossz állapotban van, a tungsten-karbid élezőfejjel gyorsan megélezhető, majd a kerámia élezőfejjel és a kerámia polírozófejjel az él tovább finomítható. A konyhai munka során elengedhetetlen, hogy éles késekkel dolgozzunk, hiszen egy éles késsel a munka sokkal gyorsabb, sokkal kevesebb selejt keletkezik, és nem utolsó sorban, egy éles késsel a munka sokkal biztonságosabb is! A TAIDEA TG2017 késélező 3 élezőfázisával a késélezés gyerekjáték, bárki könnyedén, előzetes gyakorlat nélkül is megélezheti késeit! Ráadásul ez a késélező rendelkezik egy, az ollók finom élezéséhez, fenéséhez alkalmas élezőnyílással is!

A TAIDEA TG2017 késélező jellemzői és használata:

Tungsten karbid élezőfej – Az él kialakításához - Használja ezt az élezőfejet a kés „V” alakú vágóélének helyreállításához, kialakításához, azaz élezéséhez! Sérült, kicsorbult, esetleg elhajlott élű kések élének előkészítéséhez, illetve a vágóél kialakításához, helyreállításához is ajánlott. A tungsten karbid élezőlapkák rendkívül kemény anyagból készülnek, így a keményebb késacélokat is gond nélkül megélezik!

Használata: Helyezze a kést a tungsten karbid élezőfej vájatába, és húzza végig maga felé a kést az élezőlapkák között néhányszor úgy, hogy az él teljes hosszában végigfusson az élezőlapkák között! Ne alkalmazzon nagy nyomást! ("Coarse" felirat jelöli)

Kerámia élezőfej ("Medium") – Az él finomításához - Használja ezt az élezőfejet a kés élének finomításához, a vágóképességének növeléséhez, miután az élt már előkészítette, illetve kialakította a Tungsten karbid élezőfej használatával! Jó élállapotú kések finom élezéséhez, fenéséhez elegendő lehet csak a "Medium" kerámia fokozat használata, nem szükséges a Tungsten karbid fej alkalmazása előzetesen. A kerámia élezőrudak finom szemcséi csúcsminőségű alumínium oxidból (más néven nemeskorundból) készülnek, és rendkívüli hatékonysággal polírozzák a késacélokat!

Használata: Helyezze a kést a kerámia élezőfej vájatába, és húzza végig maga felé a kést az élezőlapkák között néhányszor úgy, hogy az él teljes hosszában végigfusson az élezőrudak között! Ne alkalmazzon nagy nyomást! ("Medium" felirat jelöli)

Kerámia polírozófej ("Fine") – Az él végső polírozásához - Használja ezt az élezőfejet a kés élének további finomításához, polírozásához, a vágóképességének növeléséhez, miután az élt már előkészítette, illetve kialakította a Tungsten karbid illetve a "Medium" kerámia élezőfej használatával! Jó élállapotú kések fenéséhez elegendő lehet csak a "Fine" kerámia fokozat használata is. A kerámia élezőrudak finom szemcséi csúcsminőségű alumínium oxidból (más néven nemeskorundból) készülnek, és rendkívüli hatékonysággal polírozzák a késacélokat!

Használata: Helyezze a kést a kerámia élezőfej vájatába, és húzza végig maga felé a kést az élezőlapkák között néhányszor úgy, hogy az él teljes hosszában végigfusson az élezőrudak között! Ne alkalmazzon nagy nyomást! ("Fine" felirat jelöli)

Ollóélező Az ollók élének polírozásához - Használja ezt az élezővájatot a nagyobb méretű ollók élének finomításához, polírozásához, a vágóképességének növeléséhez. A kerámia élezőrudak finom szemcséi csúcsminőségű alumínium oxidból (más néven nemeskorundból) készülnek, és rendkívüli hatékonysággal polírozzák a késacélokat!

Használata: Helyezze az olló szárait a kerámia élezőfej vájatába, és húzza végig maga felé az ollót az élezőlapkákon néhányszor úgy, hogy az él teljes hosszában végigfusson az élezőrudakon! Élezheti akár egyszerre, akár külön-külön is az ollók vágóéleit. Ne alkalmazzon nagy nyomást! („Scissors” felirat jelöli.)

Jobbos/balos kialakítás – Az élezőfejek szimmetrikus kialakításának köszönhetően a késélezőt a jobb- és a balkezesek egyaránt használni tudják!

Nagy méretű, ergonomikus markolat – Nagyon fontos, hogy élezés során a késélezőt biztonságosan meg tudjuk markolni, ez elengedhetetlen a sérülések elkerülése végett!

Csúszásmentes szilikon talp – Élezés során a késélező szilárdan áll a munkafelületen, így elkerülhetők a megcsúszásból eredő sérülések!

Egyszerű karbantartás – A késélező nem igényel különösebb karbantartást. Az élezés során keletkező finom fémszemcséket egyszerűen borítsa ki, finoman ütögesse ki az élezővájatokból! Az élezőfejeket ne mossa le vízzel, kizárólag száraz tisztítás ajánlott. Amennyiben azt tapasztalja, hogy a kerámia élezőfejen már jelentősebb mennyiségű fém rakódott le (ezt jelzi, ha erősen elfeketedtek), akkor néhányszor húzzon át egy nedves mosogatószivacsot a kerámia élezőfejek között, ez letisztítja, felfrissíti az élezőfelületet.

Gyártási csúcstechnológia --> Garantáltan kiemelkedő minőség – A TAIDEA, mint a világ egyik vezető fenőkő, illetve élezőszerszám gyártója, a prémium minőségű alapanyagok mellett a legmagasabb szintű és legkorszerűbb gyártási technológia alkalmazására, a folyamatos kutatás-fejlesztésre és a legszigorúbb, nemzetközi szabványoknak is messzemenően megfelelő minőségbiztosításra is kiemelt figyelmet fordít!

Vélemények

4.93
15 értékelés
(14)
(1)
(0)
(0)
(0)
|
2024. 01. 24.
Meglepően jó éleket csinált a késeknek.Kb.10 kést éleztem meg mindegyik tökéletes lett
|
2023. 01. 17.
Rendkívül praktikus megoldás a gyors élezéshez! S a végeredmény nem hagy kívánni valót maga után!
|
2023. 01. 03.
Ajánlom mindenkinek, akinek "botélű" a késkészlete. Kiváló termék!
|
2022. 12. 19.
Háztartási használatra kiválóan megfele
|
2022. 12. 13.
Tökéletes, minőségi kés élező.
Csak ajánlani tudom
|
2022. 12. 08.
zseniális!
|
2022. 12. 08.
|
2022. 12. 08.
A legjobb amit idáig vettem késélezőt, pedig volt már jópár. Ez tényleg jó
|
2022. 12. 08.
köszi király
|
2022. 12. 07.
maga a termék is nagyon jó, a csomagolás is, és a webshop is nagyon korrek és gyors, ajánlom!
|
2022. 12. 07.
Ajándék lesz mindkettő, nagyon jónak tűnnek!
|
2022. 12. 05.
Kiváló választás volt! 5 csillag'
|
2022. 12. 05.
|
2022. 12. 03.
|
2022. 12. 01.
ez tenyleg jo mukodik

Paraméterek

2 db késélező!
Mérete (egyenként) kb. 20,5 * 4,8 * 7,1 cm
Súlya (egyenkémt) 165 gr
Élezőfelület Tungsten karbid + Élezőkerámia (#600) + Polírozó kerámia (#2000)
Anyaga Műanyag + Rozsdamentes acél
Extra Ollóélező