Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TAIDEA Fenőkő készlet / Késélező készlet | ELITE | #180/600 + #1000/3000 Fenőkövek + Kiegészítők

30.460 Ft
20.990 Ft
9.470 Ft 31%
A TAIDEA, a HAIDU és a JMB készletek (csomagajánlatok) esetében az eredeti ár a készletet (csomagajánlatot) alkotó termékek árainak összege. A kedvezményes csomagajánlat a készlet erejéig, ill. visszavonásig érvényes.
Gyártó TAIDEA
Cikkszám TAI-SET-W002
Elérhetőség Raktáron | AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ
Szállítási díj: 1.390 Ft
(15)

Termékleírás

A TAIDEA ELITE Fenőkő készlet két darab prémium minőségű kombinált fenőkövet tartalmaz, így egy durva (#180), egy közepes (#600), egy finom (#1000) és egy extra finom (#3000) szemcseméretű oldal áll rendelkezésünkre, hogy mindig a leghatékonyabban tudjunk alkalmazkodni az él állapotához! Mind a két fenőkőhöz csúszásmentes szilikon talpat kapunk, melyek az élezést biztonságosabbá és pontosabbá teszik. A készlet részét képezi továbbá egy, a fenőkövek felületének kiegyenlítését és gondozását szolgáló gyémánt fenőkő síkoló és egy élszögtartó segéd is. A fenőkövek a legmagasabb minőségű alumínium-oxid (nemeskorund) csiszolószemcsékből épülnek fel, mely a gyémánt utáni legkeményebb csiszolóanyag, így rendkívül hatékony élképzést tesz lehetővé. A fenőkövekhez mellékelt hasznos kiegészítőkkel a profik mellett a gyakorlatlanabb felhasználók is tökéletes eredményt érnek el az élezés során! A fenőkövek a kések élezése mellett, természetesen tökéletesen alkalmasak szerszámok (pl. vésők, gyalukések) és borotvák professzionális élezésre is.

4 db különböző finomságú prémium fenőkő oldal --> Praktikus megoldás – Hatékonyan tudunk alkalmazkodni az él aktuális állapotához:

  • #180 grit – Durva szemcseméretű fenőkő, melynek használatával kijavíthatók a kések, szerszámok élén keletkezett nagyobb csorbulások, kitöredezettségek, valamint helyreállítható az él, és igény szerint kialakítható teljesen új élszög. Nagyon tompa, illetve sérült élű kések, szerszámok élezését javasolt ezzel a fenőkővel kezdeni. Használatával teljesen új él alakítható ki, nagy mennyiségű anyagot választunk le rövid idő alatt. A fenőkő nemeskorund (alumínium-oxid) csiszolószemcséinek mérete kb. 70 micron.
  • #600 grit – Közepes szemcseméretű fenőkő, melynek használatával kijavíthatók a kések, szerszámok élén keletkezett kisebb csorbulások, apróbb kitöredezettségek, valamint helyreállítható az élszög. Tompa kések és szerszámok élezését javasolt ezzel a fenőkővel kezdeni. Erősebben sérült élek élezéséhez szükséges lehet egy-két fokozattal durvább fenőkő használata is előzetesen. Alkalmazásával már határozott él alakítható ki, mely ugyan még messze áll a borotvaélestől, de már használható élt ad. Jó alapot teremt finom fenőkövek alkalmazása előtt. A fenőkő nemeskorund (alumínium-oxid) csiszolószemcséinek mérete kb. 29 micron.
  • #1000 grit – Közepesen finom szemcseméretű fenőkő, mely az eltompult, élességüket vesztett, de alapvetően jó kondícióban lévő kések, szerszámok élezéséhez, karbantartásához az egyik legáltalánosabban ajánlható, legsokoldalúbb fenőkő. Alkalmazásával már nagyon jól használható élt kapunk, mely az általános vágási feladatokat nagyon jól megoldja. Jó alapot teremt extra finom fenőkövek további alkalmazása előtt. Nagyon tompa, de különösen a sérült pengék javításához előzetesen szükséges lehet durva vagy közepes szemcseméretű fenőkő használata. A fenőkő nemeskorund (alumínium-oxid) csiszolószemcséinek mérete kb. 16 micron.
  • #3000 grit – Extra finom szemcseméretű fenőkő, mely az alapvetően már éles kések, szerszámok élének további finomítására, vágóképességének további határozott növelésére ajánlott. Alkalmazásával már nagyon finom élű, borotvaéles pengéket kapunk. Jó alapot teremt ultra finom fenőkövek további alkalmazása előtt. Életlen pengék esetében feltétlenül javasolt finom szemcseméretű fenőkővel megteremteni az él alapjait. A fenőkő nemeskorund (alumínium-oxid) csiszolószemcséinek mérete kb. 5 micron.

Hasznos kiegészítők a csomagban --> Professzionális eredmény, könnyedén – A fenőkövekhez mindent mellékeltünk, hogy Ön tökéletes eredményt érjen el:

  • Élszögtartó segéd (1 db) – Használatával magabiztosan és egyszerűen, akár minden előzetes tapasztalat nélkül is tartani tudjuk az élezés során az élszöget, mely a tökéletes eredmény alapját képezi!
  • Gyémánt fenőkő síkoló (1 db) – Egy magas minőségű, a gyémántszemcsék extrém csiszolóhatásának köszönhetően kiemelkedő csiszolási hatékonysággal, és nagyon hosszú élettartammal rendelkező fenőkő karbantartó eszköz! Az innovatív megoldásnak köszönhetően ez a síkoló kétféle szemcseméretű gyémánt csiszolólapot tartalmaz, egyet a durvább síkoláshoz (#220) és egyet a finomabb kiegyenlítéshez, illetve a fenőkő felületének felfrissítéséhez (#360). A gyémántbevonatú síkolólap egyszerűen megfordítható, és rendkívül erős mágnesek tartják a helyén! A tervezők az ergonómiára, a kényelmes és biztos fogásra is gondoltak, így a síkolóval végzett munka könnyedén és pontosan elvégezhető, ráadásul egy vízszintjelző is helyet kapott rajta, kielégítve a legnagyobb pontosságra törekvők igényeit is!
  • Csúszásmentes szilikon talp (2 db) – Nagyon fontos, hogy a fenőkő a használat során ne mozduljon el a munkafelületen, hiszen ezáltal az élezés folyamata biztonságosabb, kényelmesebb, és sokkal pontosabb! Ezen felül a csúszásmentes szilikon talp óvja a fenőkövet a sérülésektől is.

Nagy méretű munkafelület --> Kényelmesebb munkavégzés – A fenőkövek munkafelülete kellően nagy méretű ahhoz, hogy akár egy hosszú pengéjű kést, vagy egy szélesebb élű szerszámot is kényelmesen megélezhessünk vele.

Prémium nemeskorund csiszolószemcsék --> Kiemelkedő csiszolási hatékonyság – A korund (alumínium oxid), a gyémánt utáni legkeményebb, egyben a legkorszerűbb csiszolóanyag, így ezzel a fenőkővel villámgyorsan és prémium minőségben megélezhetők a kések, szerszámok! A gyártáshoz kizárólag a legmagasabb minőségű, válogatott nemeskorundot használják fel, így garantálható a homogén szemcseszerkezet, és az extra magas és egyenletes csiszolóhatás!

Gyártási csúcstechnológia --> Garantáltan kiemelkedő minőség – A TAIDEA, mint a világ egyik vezető fenőkő, illetve élezőszerszám gyártója, a prémium minőségű alapanyagok mellett a legmagasabb szintű és legkorszerűbb gyártási technológia alkalmazására, a folyamatos kutatás-fejlesztésre és a legszigorúbb, nemzetközi szabványoknak is messzemenően megfelelő minőségbiztosításra is kiemelt figyelmet fordít!

Vizes élezési technológia --> Tiszta munkakörnyezet – Ez a fenőkő vizes használat mellett nyújt optimális élezési teljesítményt, így használat előtt 20-25 percig helyezze víz alá, hogy a fenőkő pórusai megtelhessenek vízzel, valamint a teljes élezési folyamat során is tartsa nedvesen felületét. Szemben az olajos használatú fenőkövekkel, itt nem szükséges drága élezőolajokat beszerezni, valamint a munkakörnyezetünket sem olajozzuk össze.

Vélemények

5.00
15 értékelés
(15)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
2023. 06. 13.
|
2023. 01. 01.
Páromnak vettem ajándékba, nagyon örült neki. Szuperül lehet vele dolgozni, és nagyon élesek lettek a kések.
|
2022. 11. 20.
Gyors szállítás, szuper éleskéseket lehet vele élezni.
|
2022. 10. 14.
Kiváló termék, kis gyakorlással nagyon jó élű késeket lehet csinálni a szettel. Gyors szállítás ajánlom mindenkinek.
|
2022. 04. 12.
Rendbe gyorsan történt a vásárlás.
Termék kivállo
|
2022. 02. 06.
A készlet nagyon jó,gyors és pontos kiszolgálás.Köszönöm!
|
2022. 01. 11.
Remek termék ,gyors kiszolgálás! Hamarabb kellett volna vásárolnom a terméket.
|
2021. 10. 18.
Kiváló termék, tökéletes kiszolgálás. Köszönöm!
|
2021. 06. 15.
Eddig nem hittem milyen nagy segítség egy jó szerszám.. Nem először vásároltam Önöknél, termékeik kiválóak, mint ahogy a kapcsolat tartás, tájékoztatás is. Köszönettel, G. András
|
2021. 06. 13.
Tökéletes, könnyű bánni vele, remekül működik.
|
2021. 05. 27.
Már régóta vágytam egy jó élező szettre. Most már van. Élvezet a paradicsomot úgy vágni ahogy akarod!
|
2020. 11. 15.
Kiváló termék ! Elégedett vagyok a szettel . Kevés gyakorlással könnyen borotva éles pengét lehet varázsolni bármilyen gyötört késből .
|
2020. 10. 12.
Kiváló az elvárásoknak megfelelő termék, korrekt és gyors szállítás.
|
2020. 08. 27.
Nagyon jó a termék!! Ajánlom mindenkinek , aki profi élező készletet szeretne!Nagyon éles eszközt lehet varázsolni egy egyszerű konyhai késből vele.
|
2020. 08. 03.

Paraméterek

Méret Normál méretű
Fenőkövek finomsága (JIS) #180/600 és #1000/3000
Fenőkövek mérete 18*6*2,8 cm
Fenőkövek anyaga Fehér alumínium-oxid (nemeskorund)
Extra 1 Élszögtartó segéd
Extra 2 Gyémánt fenőkő síkoló (#220/360)
Extra 3 Csúszásmentes szilikon talp (2 db)