Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TAIDEA késélező | 2 fokozat | Gyémánt + Kerámia élezőgörgők | TG1005

6.690 Ft
5.690 Ft
1.000 Ft 15%
Az akciós ár visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényes!
Gyártó TAIDEA
Cikkszám TAI-TG1005
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség Elfogyott (nem rendelhető)
(2)

Termékleírás

A TAIDEA TG1005 2 fokozatú késélező egy gyorsan és egyszerűen használható, mégis nagyon hatékony késélező, mellyel akár késélezési gyakorlattal nem rendelkezők is remek eredményt érhetnek el! A gyémánt élezőgörgő hatékonyan, mégsem drasztikusan élez, majd a kerámia élezőgörgő remekül polírozza az élt! A konyhai munka során elengedhetetlen, hogy éles késekkel dolgozzunk, hiszen egy éles késsel a munka sokkal gyorsabb, sokkal kevesebb selejt keletkezik, és nem utolsó sorban, egy éles késsel a munka sokkal biztonságosabb is! A TAIDEA TG1005 késélező 2 élezőfázisával a késélezés gyerekjáték, bárki könnyedén, előzetes gyakorlat nélkül is megélezheti késeit!

A TAIDEA TG1005 késélező jellemzői és használata:

Gyémánt élezőgörgőAz él karbantartásához - Használja ezt az élezőfejet az élességét vesztett kés élének rendszeres karbantartásához, az élességének visszaállításához! A gyémánt bevonatú élezőgörgő rendkívül hatékonyan állítja vissza a kések élességét! Kérjük, vegye figyelembe, hogy a nagyon sérült, kicsorbult, rendkívül elhanyagolt élű kések élének előkészítéséhez előzőleg szükség lehet durvább (pl. tungsten karbid) élezőre is!

Használata: Helyezze a kést a gyémánt élezőgörgő vájatába, és oda-vissza mozdulatokkal élezze a kést úgy, hogy az él teljes hosszában végigfusson az élezőgörgőn! Ne alkalmazzon nagy nyomást! (1-es szám jelöli)

Kerámia élezőgörgőAz él végső polírozásához - Használja ezt az élezőfejet a kés élének finomításához, polírozásához, a vágóképességének növeléséhez, miután az élt már előkészítette, illetve kialakította az előző fokozat használatával! A kerámia élezőgörgő finom szemcséi csúcsminőségű alumínium oxidból (más néven nemeskorundból) készülnek, és rendkívüli hatékonysággal polírozzák a késacélokat!

Használata: Helyezze a kést a kerámia élezőgörgő vájatába, és oda-vissza mozdulatokkal élezze a kést úgy, hogy az él teljes hosszában végigfusson az élezőgörgőn! Ne alkalmazzon nagy nyomást! (2-es szám jelöli)

Jobbos/balos kialakítás – Az élezőfejek szimmetrikus kialakításának köszönhetően a késélezőt a jobb- és a balkezesek egyaránt használni tudják!

Nagy méretű, ergonomikus markolat – Nagyon fontos, hogy élezés során a késélezőt biztonságosan meg tudjuk markolni, ez elengedhetetlen a sérülések elkerülése végett!

Csúszásmentes szilikon talp – Élezés során a késélező szilárdan áll a munkafelületen, így elkerülhetők a megcsúszásból eredő sérülések!

Elegáns kialakítás – A késélező nem csupán rendkívül hatékony, hanem rendkívül elegáns is, köszönhetően a magas minőségű, jó tapadást biztosító fekete készülékház, és a markolatot díszítő rozsdamentes acél kontrasztjának!

Egyszerű karbantartás – A késélező nem igényel különösebb karbantartást. Az élezés során keletkező finom fémszemcséket egyszerűen borítsa ki, finoman ütögesse ki az élezővájatokból! Az élezőfejeket nem mossa le vízzel, kizárólag száraz tisztítás ajánlott.

Gyártási csúcstechnológia --> Garantáltan kiemelkedő minőség – A TAIDEA, mint a világ egyik vezető fenőkő, illetve élezőszerszám gyártója, a prémium minőségű alapanyagok mellett a legmagasabb szintű és legkorszerűbb gyártási technológia alkalmazására, a folyamatos kutatás-fejlesztésre és a legszigorúbb, nemzetközi szabványoknak is messzemenően megfelelő minőségbiztosításra is kiemelt figyelmet fordít!

 

Paraméterek

Mérete kb. 19,8 * 5,2 * 6,5 cm
Súlya 176 gr
Élezőfelület Gyémánt (#600) + Kerámia (#1500)
Anyaga Műanyag (+rozsdamentes acél)

Vélemények

5.00
2 értékelés
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
2021. 04. 26.
Kettő darabot rendeltem belőle, az egyik az enyém, de még nem volt lehetőségem kipróbálni. A másikat lányomnak vettem, ő nagyon dicsérte, szerinte szépen megélezte a már évek óta használt, kopott kését.
|
2021. 03. 24.
Még keveset tudtam használni. Mérete praktikus... Eddig 3 elég "vacak" kést éleztem vele... A próba egy bentragadt', kissé megszáradt, de vastag pasztinák volt, héjával együtt, amit könnyedén fel tudtam szeletelni a megélezett késsel, ami
korábban vágásra alkalmatlan volt.. Köszönöm...