Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TAIDEA késélező | 2 fokozat | Tungsten karbid + Kerámia élezőfejek | TG1002

7.650 Ft
6.490 Ft
1.160 Ft 15%
Az eredeti ár a gyártó által javasolt bruttó fogyasztói ár. A kedvezményes ár 2022. december 31-ig, de legfeljebb a készlet erejéig érvényes.
Gyártó TAIDEA
Cikkszám TAI-TG1002
Szállítási díj: 490 Ft
Elérhetőség Raktáron | AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ
(6)

Termékleírás

A TAIDEA TG1002 2 fokozatú késélező egy gyorsan és egyszerűen használható, mégis nagyon hatékony késélező, mellyel akár késélezési gyakorlattal nem rendelkezők is remek eredményt érhetnek el! A konyhai munka során elengedhetetlen, hogy éles késekkel dolgozzunk, hiszen egy éles késsel a munka sokkal gyorsabb, sokkal kevesebb selejt keletkezik, és nem utolsó sorban, egy éles késsel a munka sokkal biztonságosabb is! A TAIDEA TG1002 késélező 2 élezőfázisával a késélezés gyerekjáték, bárki könnyedén, előzetes gyakorlat nélkül is megélezheti késeit!

A TAIDEA TG1002 késélező jellemzői és használata:

Tungsten karbid élezőfejAz él kialakításához - Használja ezt az élezőfejet a kés „V” alakú vágóélének helyreállításához, kialakításához, azaz élezéséhez! Sérült, kicsorbult, esetleg elhajlott élű kések élének előkészítéséhez is használja ezt az élezőfejet! A tungsten karbid élezőlapkák rendkívül kemény anyagból készülnek, így a keményebb késacélokat is gond nélkül megélezik!

Használata: Helyezze a kést a tungsten karbid élezőfej vájatába, és húzza végig maga felé a kést az élezőlapkák között néhányszor úgy, hogy az él teljes hosszában végigfusson az élezőlapkák között! Ne alkalmazzon nagy nyomást!

Kerámia élezőfejAz él végső polírozásához - Használja ezt az élezőfejet a kés élének finomításához, polírozásához, a vágóképességének növeléséhez, miután az élt már előkészítette, illetve kialakította az előző fokozat használatával! A kerámia élezőrudak finom szemcséi csúcsminőségű alumínium oxidból (más néven nemeskorundból) készülnek, és rendkívüli hatékonysággal polírozzák a késacélokat!

Használata: Helyezze a kést a kerámia élezőfej vájatába, és húzza végig maga felé a kést az élezőlapkák között néhányszor úgy, hogy az él teljes hosszában végigfusson az élezőrudak között! Ne alkalmazzon nagy nyomást!

Jobbos/balos kialakítás – Az élezőfejek szimmetrikus kialakításának köszönhetően a késélezőt a jobb- és a balkezesek egyaránt használni tudják!

Nagy méretű, ergonomikus markolat – Nagyon fontos, hogy élezés során a késélezőt biztonságosan meg tudjuk markolni, ez elengedhetetlen a sérülések elkerülése végett!

Csúszásmentes szilikon talp – Élezés során a késélező szilárdan áll a munkafelületen, így elkerülhetők a megcsúszásból eredő sérülések!

Elegáns kialakítás – A késélező nem csupán rendkívül hatékony, hanem rendkívül elegáns is, köszönhetően a magas minőségű, jó tapadást biztosító fekete készülékház, és a markolatot díszítő rozsdamentes acél kontrasztjának!

Egyszerű karbantartás – A késélező nem igényel különösebb karbantartást. Az élezés során keletkező finom fémszemcséket egyszerűen borítsa ki, finoman ütögesse ki az élezővájatokból! Az élezőfejeket nem mossa le vízzel, kizárólag száraz tisztítás ajánlott.

Gyártási csúcstechnológia --> Garantáltan kiemelkedő minőség – A TAIDEA, mint a világ egyik vezető fenőkő, illetve élezőszerszám gyártója, a prémium minőségű alapanyagok mellett a legmagasabb szintű és legkorszerűbb gyártási technológia alkalmazására, a folyamatos kutatás-fejlesztésre és a legszigorúbb, nemzetközi szabványoknak is messzemenően megfelelő minőségbiztosításra is kiemelt figyelmet fordít!

Paraméterek

Mérete kb. 19,8 * 5,2 * 6,5 cm
Súlya 151 gr
Élezőfelület Tungsten karbid + Kerámia (#1500)
Anyaga Műanyag

Vélemények

5.00
6 értékelés
(6)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
2021. 11. 24.
Abszolút hozza a forgalmazó által leírtakat .
|
2021. 04. 16.
Megérkezett, azonnal kipróbáltam. Az összes kés most borotva éles. Szuper.
|
2020. 12. 20.
nagyon bevált.
|
2020. 06. 29.
Kis ideje használom eddig kiváló élező.
|
2020. 06. 15.
Szuper :-)
|
2020. 06. 03.
Az élezőt még csak kis ideje használjuk, az első benyomás róla nagyon pozitív!