Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TAIDEA Gyémánt síkoló fenőkövekhez | #220/360 kombinált

6.590 Ft
Gyártó TAIDEA
Cikkszám TAI-TG1804
Elérhetőség Raktáron | AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ
Szállítási díj: 1.190 Ft
(3)

Termékleírás

TAIDEA #220/360 kombinált, gyémánt fenőkő síkoló egy magas minőségű, a gyémántszemcsék extrém csiszolóhatásának köszönhetően kiemelkedő csiszolási hatékonysággal, és nagyon hosszú élettartammal rendelkező fenőkő karbantartó eszköz! Az innovatív megoldásnak köszönhetően ez a síkoló kétféle szemcseméretű gyémánt csiszolólapot tartalmaz, egyet a durvább síkoláshoz (#220) és egyet a finomabb kiegyenlítéshez, illetve a fenőkő felületének felfrissítéséhez (#360). A gyémántbevonatú síkolólap egyszerűen megfordítható, és rendkívül erős mágnesek tartják a helyén! A tervezők az ergonómiára, a kényelmes és biztos fogásra is gondoltak, így a síkolóval végzett munka könnyedén és pontosan elvégezhető, ráadásul egy vízszintjelző is helyet kapott rajta, kielégítve a legnagyobb pontosságra törekvők igényeit is! A gyémánt fenőkő síkoló munkafelületének méretéből adódóan egyaránt alkalmas a normál méretű (18*6 cm) és a nagyméretű (20*8 cm) fenőkövek karbantartásához is.

Kombinált, kétoldalú kialakítás --> Praktikus és helytakarékos megoldás – Kétféle finomságú síkolófelület, így hatékonyan tudunk alkalmazkodni a fenőkő felületének aktuális állapotához:

  • #220 grit – Durva szemcseméretű síkolófelület, melyet a durvább szemcseméretű, illetve nagyon kopott felületű fenőkövek síkolásához javaslunk.
  • #3600 grit – Közepesen durva szemcseméretű síkolófelület, melyet a finomabb szemcseméretű, illetve kevésbé kopott felületű fenőkövek síkolásához javaslunk.

Ergonomikus markolat --> Pontos munkavégzés – A síkoló ergonomikus markolatának köszönhetően kényelmesen és pontosan végezhető el a fenőkövek karbantartása.

Nagy méretű munkafelület --> Sokoldalú kihasználhatóság – A gyémánt fenőkő síkoló munkafelületének méretéből adódóan egyaránt alkalmas a normál méretű (18*6 cm) és a nagyméretű (20*8 cm) fenőkövek karbantartásához is.

Prémium gyémánt csiszolószemcsék --> Kiemelkedő csiszolási hatékonyság – A gyémánt a legkeményebb csiszolóanyag, így ezzel a síkolóval villámgyorsan kiegyenlíthető a fenőkövek felülete! A gyártáshoz kizárólag a legmagasabb minőségű, méretpontos és méretazonos gyémántszemcséket használják fel, így garantálható a homogén szemcseszerkezet, az extra magas és egyenletes csiszolóhatás, valamint a hosszú élettartam!

Gyártási csúcstechnológia --> Garantáltan kiemelkedő minőség – A TAIDEA, mint a világ egyik vezető fenőkő, illetve élezőszerszám gyártója, a prémium minőségű alapanyagok mellett a legmagasabb szintű és legkorszerűbb gyártási technológia alkalmazására, a folyamatos kutatás-fejlesztésre és a legszigorúbb, nemzetközi szabványoknak is messzemenően megfelelő minőségbiztosításra is kiemelt figyelmet fordít!

 

A termékkép(ek)en látható fenőkő nem része az ajánlatnak, kizárólag a használat bemutatásának céljából szerepel(nek) a kép(ek)en.

Vélemények

5.00
3 értékelés
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
2023. 04. 02.
Több TAIDEA terméket is vettem már és sohasem csalódtam bennük. Kitűnő minőség és nagyon jó ár-érték arány jellemzi a márkát. A NORDKNIVEN nagyon gyorsan és megbízhatóan szállított. Ami még szimpatikus, hogy átvevő pontokra és csomagautomatákba is szállít, amit azért szeretek, mert nem kell naphosszat várnom a futárra.
|
2023. 03. 30.
Jó kis cucc! Ötletes kivitelezés.
|
2021. 04. 05.
Teljesen jó, célnak megfelel, jó a fogása. 1500 as követ ragyogóan síkolja.

Paraméterek

Mérete (munkafelület) 11,0 * 5,5 cm
Mérete (teljes) 12,4 * 6,8 * 3,7 cm
Szemcseméret #220 - durva / #360 - durva
Súlya 134 gr
Csiszolóanyag Gyémántszemcsék
Extra 1 Vízszintjelző

Hasonló termékek