Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TAIDEA YOYAL Outdoor késélező | Összecsukható kétoldalú gyémánt késélező | #360/600 | TY1051

3.990 Ft
Gyártó TAIDEA
Cikkszám TAI-TY1051
Elérhetőség Raktáron | AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ
Szállítási díj: 1.390 Ft
(1)

Termékleírás

A TAIDEA YOYAL TY1051 outdoor késélező egy nagyon hatékony, kétféle finomságú gyémánt élezőlappal rendelkező késélező, melynek kétoldalú élezőlapja behajtható a markolatként funkcionáló két műanyag panel közé. Ezáltal a késélező könnyen hordozhatóvá válik, könnyedén elfér akár a zsebünkben, akár a hátizsákban, így mindig kéznél lehet, akár egy vadászat, horgászat, vagy túrázás alkalmával is! A kombinált, kétoldalú kialakítás révén jól tudunk alkalmazkodni az élezési feladatokhoz, az élezőfelület pedig már elég nagy ahhoz, hogy akár egy nagyobb vadászkés is megélezhető vele a terepen!

 

A TAIDEA YOYAL TY1051 Outdoor késélező jellemzői és használata:

Kombinált, kétoldalú kialakítás --> Praktikus és helytakarékos megoldás – Kétféle finomságú élezőfelület, így hatékonyan tudunk alkalmazkodni az él aktuális állapotához:

  • #360 grit – Durvább szemcseméretű élezőfelület, melynek használatával kijavíthatók a kések, szerszámok élén keletkezett nagyobb csorbulások, kitöredezettségek, és igény szerint kialakítható új élszög. Nagyon tompa, illetve sérült élű kések, szerszámok élezését javasolt ezzel az oldallal kezdeni. Használatával teljesen új él alakítható ki, nagy mennyiségű anyagot választunk le rövid idő alatt.
  • #600 grit – Közepes szemcseméretű élezőfelület, melynek használatával kijavíthatók a kések, szerszámok élén keletkezett kisebb sérülések, valamint helyreállítható az élprofil. Tompa kések és szerszámok élezését javasolt ezzel az oldallal kezdeni. Erősebben sérült élek esetén szükséges lehet a durvább oldallal kezdeni az élezést. Alkalmazásával már határozott él alakítható ki, nagyon jól használható élt ad.

Prémium gyémánt csiszolószemcsék --> Kiemelkedő csiszolási hatékonyság – A gyémánt a legkeményebb csiszolóanyag, így ezzel az élezővel villámgyorsan megélezhetők a kések, szerszámok! A gyártáshoz kizárólag a legmagasabb minőségű, méretpontos és méretazonos gyémántszemcséket használják fel, így garantálható a homogén szemcseszerkezet, és az extra magas és egyenletes csiszolóhatás!

Nagy méretű, ergonomikus markolat – Nagyon fontos, hogy élezés során a késélezőt biztonságosan meg tudjuk markolni, ez elengedhetetlen a sérülések elkerülése végett!

Egyszerű karbantartás – A késélező nem igényel különösebb karbantartást. Az élezés során keletkező finom fémszemcséket egyszerűen seperje le az élezőlapról (pl. egy nem használt fogkefével vagy körömkefével). Az élezőrudat ne mossa le vízzel, kizárólag száraz tisztítás ajánlott.

Gyártási csúcstechnológia --> Garantáltan kiemelkedő minőség – A TAIDEA, mint a világ egyik vezető fenőkő, illetve élezőszerszám gyártója, a prémium minőségű alapanyagok mellett a legmagasabb szintű és legkorszerűbb gyártási technológia alkalmazására, a folyamatos kutatás-fejlesztésre és a legszigorúbb, nemzetközi szabványoknak is messzemenően megfelelő minőségbiztosításra is kiemelt figyelmet fordít!

 

A termékkép(ek)en látható kés nem része az ajánlatnak, az kizárólag a használat bemutatásának céljából szerepel a kép(ek)en.

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
2020. 01. 22.
Tökéletes választás volt a termék, a horgászat közben fölmerülő élezési helyzetekkel kapcsolatban. Köszönet a vebáruháznak a gyors, pontos szállításért, a korrekt árakért és a minőségi termékekért ! Tervezem hogy a jövőben is fogok vásárolni önöktől !

Paraméterek

Élezőfelület anyaga gyémánt
Élezőfelület mérete 10*2 cm
Élezőfelület finomsága 360 grit / 600 grit
Markolat anyaga műanyag
Méret összezárva 125*30*15 mm