Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
taidea-normal taidea-single

TAIDEA fenőkő | #240 | Durva fenőkő + csúszásmentes talp

6.890 Ft
Gyártó TAIDEA
Cikkszám TAI-TG7024
Elérhetőség Raktáron | AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ
Szállítási díj: 1.390 Ft
(4)

Termékleírás

A TAIDEA #240 fenőkő egy kiemelkedő minőségű, kellően nagy méretű fenőkő, durva (#240) szemcsemérettel. A fenőkő a legmagasabb minőségű alumínium-oxid (nemeskorund) csiszolószemcsékből épül fel, mely a gyémánt utáni legkeményebb csiszolóanyag, így rendkívül hatékony élképzést tesz lehetővé. A fenőkő a kések élezése mellett, természetesen tökéletesen alkalmas szerszámok (pl. vésők, gyalukések) és borotvák professzionális élezésre is. A fenőkőhöz mellékelt csúszásmentes szilikon talp segít az élezést egyszerűbbé és biztonságosabbá tenni.

  • #240 grit – Durva szemcseméretű fenőkő, melynek használatával kijavíthatók a kések, szerszámok élén keletkezett nagyobb csorbulások, kitöredezettségek, valamint helyreállítható az él, és igény szerint kialakítható teljesen új élszög. Nagyon tompa, illetve sérült élű kések, szerszámok élezését javasolt ezzel a fenőkővel kezdeni. Használatával teljesen új él alakítható ki, nagy mennyiségű anyagot választunk le rövid idő alatt. A fenőkő nemeskorund (alumínium-oxid) csiszolószemcséinek mérete kb. 65 micron.

Csúszásmentes szilikon talp --> Biztonságos használat – Nagyon fontos, hogy a fenőkő a használat során ne mozduljon el a munkafelületen, hiszen ezáltal az élezés folyamata biztonságosabb, kényelmesebb, és sokkal pontosabb! Ezen felül a csúszásmentes szilikon talp óvja a fenőkövet a sérülésektől is.

Nagy méretű munkafelület --> Kényelmesebb munkavégzés – A fenőkő munkafelülete kellően nagy méretű ahhoz, hogy akár egy hosszú pengéjű kést, vagy egy szélesebb élű szerszámot is kényelmesen megélezhessünk vele.

Prémium nemeskorund csiszolószemcsék --> Kiemelkedő csiszolási hatékonyság – A korund (alumínium oxid), a gyémánt utáni legkeményebb, egyben a legkorszerűbb csiszolóanyag, így ezzel a fenőkővel villámgyorsan és prémium minőségben megélezhetők a kések, szerszámok! A gyártáshoz kizárólag a legmagasabb minőségű, válogatott nemeskorundot használják fel, így garantálható a homogén szemcseszerkezet, és az extra magas és egyenletes csiszolóhatás!

Gyártási csúcstechnológia --> Garantáltan kiemelkedő minőség – A TAIDEA, mint a világ egyik vezető fenőkő, illetve élezőszerszám gyártója, a prémium minőségű alapanyagok mellett a legmagasabb szintű és legkorszerűbb gyártási technológia alkalmazására, a folyamatos kutatás-fejlesztésre és a legszigorúbb, nemzetközi szabványoknak is messzemenően megfelelő minőségbiztosításra is kiemelt figyelmet fordít!

Vizes élezési technológia --> Tiszta munkakörnyezet – Ez a fenőkő vizes használat mellett nyújt optimális élezési teljesítményt, így használat előtt 20-25 percig helyezze víz alá, hogy a fenőkő pórusai megtelhessenek vízzel, valamint a teljes élezési folyamat során is tartsa nedvesen felületét. Szemben az olajos használatú fenőkövekkel, itt nem szükséges drága élezőolajokat beszerezni, valamint a munkakörnyezetünket sem olajozzuk össze.

 

A termékkép(ek)en látható kés és az élszögtartó segéd nem részei az ajánlatnak, azok kizárólag a használat bemutatásának céljából szerepelnek a kép(ek)en.

Vélemények

5.00
4 értékelés
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
2022. 03. 12.
A kő egészen kiváló! Azt tudja amit ígér. Relatíve nagyobb hibák korrigálására vettem.
|
2020. 11. 16.
40 év szakmai tapasztalat mondatja velem a kő tökéletes,amire ajánlják. A szállitás korrekt.
|
2020. 11. 16.
40 év szakmai tapasztalat mondatja velem a kő tökéletes.
|
2019. 09. 02.
Nagyon finom kis kő., szépen végzi a dolgát.

Paraméterek

Mérete (fenőkő) 18,0 * 6,0 * 1,4 cm
Szemcseméret #240 - durva
Csiszolóanyag Nemeskorund (alumínium-oxid)
Súlya 422 gr
Extra 1 Csúszásmentes talp

Hasonló termékek