Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
készlet risamxxl szett

RISAM XXL Nagyméretű fenőkő szett | #1000/3000 | Finom/Extra finom fenőkő + Élszögtartó + Tisztítókő

19.990 Ft
14.990 Ft
5.000 Ft 25%
Az eredeti ár a gyártó által javasolt bruttó fogyasztói ár. A kedvezményes ár 2022.08.31-ig, és legfeljebb a készlet erejéig érvényes!
Gyártó RISAM
Cikkszám RIS-SET-W008
(13)

Termékleírás

RISAM #1000/3000 XXL fenőkő egy prémium minőségű, extra nagy méretű (20*8 cm), professzionális és háztartási használatra egyaránt kiválóan alkalmas kombinált fenőkő, finom (#1000) és extra finom (#3000) oldalakkal. A fenőkő mindkét oldala a legmagasabb minőségű alumínium-oxid (nemeskorund) csiszolószemcsékből épül fel, mely a gyémánt utáni legkeményebb csiszolóanyag, így rendkívül hatékony élképzést tesz lehetővé. A fenőkőhöz mellékelt hasznos kiegészítőkkel (élszögtartó, tisztítókő, csúszásmentes szilikon talp) a profik és a gyakorlatlanabb felhasználók is tökéletes eredményt érnek el az élezés során! A fenőkő a kések élezése mellett, természetesen tökéletesen alkalmas szerszámok (pl. vésők, gyalukések) professzionális élezésre is.

Kombinált, kétoldalú kialakítás --> Praktikus és helytakarékos megoldás – Kétféle finomságú élezőfelület, így hatékonyan tudunk alkalmazkodni az él aktuális állapotához:

  • #1000 grit – Közepesen finom szemcseméretű fenőkő, mely az eltompult, élességüket vesztett, de alapvetően jó kondícióban lévő kések, szerszámok élezéséhez, karbantartásához az egyik legáltalánosabban ajánlható, legsokoldalúbb fenőkő. Alkalmazásával már nagyon jól használható élt kapunk, mely az általános vágási feladatokat nagyon jól megoldja. Jó alapot teremt extra finom fenőkövek további alkalmazása előtt. Nagyon tompa, de különösen a sérült pengék javításához előzetesen szükséges lehet durva vagy közepes fenőkő használata. A fenőkő nemeskorund (alumínium-oxid) csiszolószemcséinek mérete kb. 16 micron.
  • #3000 grit - Extra finom szemcseméretű fenőkő, mely az alapvetően már éles kések, szerszámok élének további finomítására, vágóképességének további határozott növelésére ajánlott. Alkalmazásával már nagyon finom élű, borotvaéles pengéket kapunk. Jó alapot teremt ultra finom fenőkövek további alkalmazása előtt. Életlen pengék esetében feltétlenül javasolt finom szemcseméretű fenőkővel megteremteni az él alapjait. A fenőkő nemeskorund (alumínium-oxid) csiszolószemcséinek mérete kb. 5 micron.

Hasznos kiegészítők a csomagban --> Professzionális eredmény, könnyedén – A fenőkőhöz mindent mellékeltünk, hogy Ön tökéletes eredményt érjen el:

  • Élszögtartó segéd – Használatával magabiztosan és egyszerűen, akár minden előzetes tapasztalat nélkül is tartani tudjuk az élezés során az élszöget, mely a tökéletes eredmény alapját képezi!
  • Tisztítókő – Használata a finomabb fenőköveken elengedhetetlen, hiszen az élezés során a finom élezőszemcsék közé lerakódott fémrészecskéket el kell távolítani, csakis így tartható fenn a fenőkő élezési hatékonysága. Ezen felül a fenőkő felületén a használat során keletkező kisebb egyenetlenségek korrigálásában is segít. (Használatát a fenőkő mindkét oldalán javasoljuk.)
  • Csúszásmentes szilikon talp – Nagyon fontos, hogy a fenőkő a használat során ne mozduljon el a munkafelületen, hiszen ezáltal az élezés folyamata biztonságosabb, kényelmesebb, és sokkal pontosabb! Ezen felül a csúszásmentes szilikon talp óvja a fenőkövet a sérülésektől is.

Extra nagy méretű munkafelület --> Kényelmes használat, hosszú élettartam – Az extra nagy munkafelület egyfelől sokkal kényelmesebb, gyorsabb és pontosabb munkát tesz lehetővé, hiszen egyszerre a kés élének nagy része élezhető, másfelől a nagyméretű fenőkő élettartama is jelentősen hosszabb!

Prémium nemeskorund csiszolószemcsék --> Kiemelkedő csiszolási hatékonyság – A korund (alumínium oxid), a gyémánt utáni legkeményebb, egyben a legkorszerűbb csiszolóanyag, így ezzel a fenőkővel villámgyorsan és prémium minőségben megélezhetők a kések, szerszámok! A gyártáshoz kizárólag a legmagasabb minőségű, válogatott nemeskorundot használják fel, így garantálható a homogén szemcseszerkezet, és az extra magas és egyenletes csiszolóhatás!

Gyártási csúcstechnológia --> Garantáltan kiemelkedő minőség – A RISAM a prémium minőségű alapanyagok mellett a legmagasabb szintű és legkorszerűbb gyártási technológia alkalmazására, a folyamatos kutatás-fejlesztésre és a legszigorúbb, nemzetközi szabványoknak is messzemenően megfelelő minőségbiztosításra is kiemelt figyelmet fordít!

Vizes élezési technológia --> Tiszta munkakörnyezet – Ez a fenőkő vizes használat mellett nyújt optimális élezési teljesítményt, így használat előtt 20-25 percig helyezze víz alá, hogy a fenőkő pórusai megtelhessenek vízzel, valamint a teljes élezési folyamat során is tartsa nedvesen felületét. Szemben az olajos használatú fenőkövekkel, itt nem szükséges drága élezőolajokat beszerezni, valamint a munkakörnyezetünket sem olajozzuk össze.

Vélemények

5.00
13 értékelés
(13)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
2022. 01. 21.
Jó a termék, megfelelően nagy a felület, ajánlom
|
2022. 01. 07.
Nagyon jó minöségü fenőkő és pofon egyszerű a használata az élszög tartó segítségével.
|
2022. 01. 03.
|
2021. 12. 24.
Kiváló minőségű termék.
|
2021. 11. 06.
Nagyon jó a termék, csak ajánlani tudom
|
2021. 10. 26.
meg vagyok vele elégedve, köszönöm
|
2021. 01. 11.
Minden rendben volt a vásárlás során, a kapott termék pedig kitűnő!
|
2021. 01. 07.
Magas minőség.
Az 1000/3000 jól használható kombináció.
|
2021. 01. 02.
A terméket a férjemnek vettem karácsonyra, tökéletes. :)
|
2020. 12. 07.
A megrendelésem azonnal feldolgozásra került ( szombat este). Hétfőn már megkaptam a terméket. Én konyhai, illetve erdőjáró kések élezéséhez vásároltam meg. Kis gyakorlás után nagyon komoly eredményt lehet elérni vele. Nagyon kézreálló, jókora munkafelület, a csúszásmentes talp teszi a dolgát. Profi a termék, a weblap és a cég hozzáállása. Csak ajánlani tudom
|
2020. 11. 10.
Precíz gyors kiszállítás ,tökéletes termék.
Nagyon köszönöm.
|
2020. 09. 17.
A kapott termék minőségében és kialakításában kiváló, könnyen használható, megfelelő technika elsajátítása után kiváló élt lehet elérni a fenőkövekkel. Méretei miatt elsősorban gyalukés élezésre vásásroltam, de kiváló hasznát fogom venni fafaragókéseim és normál késeim élezése során. Továbbá egy streszes munkanap után kiváló kikapcsolódás. Az árak megfelelőek. További sok sikert a csapatnak.
|
2020. 09. 14.