Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

RISAM késélező | 3 fokozat | Korund-kerámia élezőgörgők | RM007

8.290 Ft
4.990 Ft
3.300 Ft 40%
Az eredeti ár a gyártó által javasolt bruttó fogyasztói ár. A kedvezményes ár 2022. december 31-ig, de legfeljebb a készlet erejéig érvényes.
Gyártó RISAM
Cikkszám RIS-RM007
(4)

Termékleírás

A RISAM RM007 3 fokozatú késélező egy gyorsan és egyszerűen használható, mégis nagyon hatékony késélező, mellyel akár késélezési gyakorlattal nem rendelkezők is remek eredményt érhetnek el! A nemeskorund (alumínium-oxid) kerámia élezőgörgők hatékonyan, mégsem drasztikusan éleznek, így a kések éléről nem választanak le feleslegesen sok acélt. A három, különböző finomságú (#240 - durva, #800 - közepes, #2000 - finom) élezőgörgő a legkülönfélébb állapotú kések élezésére is kiváló megoldást jelent. A konyhai munka során elengedhetetlen, hogy éles késekkel dolgozzunk, hiszen egy éles késsel a munka sokkal gyorsabb, sokkal kevesebb selejt keletkezik, és nem utolsó sorban, egy éles késsel a munka sokkal biztonságosabb is! A RISAM RM007 késélező 3 élezőfázisával a késélezés gyerekjáték, bárki könnyedén, előzetes gyakorlat nélkül is megélezheti késeit!

A RISAM RM007 késélező jellemzői és használata:

Kérjük, használat előtt hajtsa fel a kerámia élezőgörgőket takaró fedelet, és a görgők alatti mélyedést töltse meg vízzel. Ugyan az élező használható szárazon is, ugyanakkor sokkal jobb teljesítményt nyújt vizes használat mellett, és az élettartama is jelentősen megnő. Miután megtöltötte vízzel a mélyedést, zárja vissza a fedelet.

Korund élezőgörgő (#240)Az él visszaállításához Használja ezt az élezőgörgőt az élességét vesztett, eltompult kés élességének visszaállításához! A nemeskorund élezőgörgő rendkívül hatékonyan állítja vissza a kések élességét! Kérjük, vegye figyelembe, hogy a nagyon sérült, kicsorbult, rendkívül elhanyagolt élű kések élének visszaállítása jelentősebb időbe kerülhet!

Használata: Helyezze a kést a korund élezőgörgő vájatába, és oda-vissza mozdulatokkal élezze a kést úgy, hogy az él teljes hosszában végigfusson az élezőgörgőn! Ne alkalmazzon nagy nyomást! (Ez a kék színű élezőgörgő.)

Korund élezőgörgő (#800)Az él karbantartásához Használja ezt az élezőgörgőt az élességét vesztett kés élének rendszeres karbantartásához, finom élezéséhez! A nemeskorund élezőgörgő rendkívül hatékonyan állítja vissza a kések élességét! Tompább késekhez előzetesen használja az előző, durvább élezőgörgőt.

Használata: Helyezze a kést a korund élezőgörgő vájatába, és oda-vissza mozdulatokkal élezze a kést úgy, hogy az él teljes hosszában végigfusson az élezőgörgőn! Ne alkalmazzon nagy nyomást! (Ez a piros színű élezőgörgő.)

Korund élezőgörgő (#2000)Az él végső polírozásához - Használja ezt az élezőgörgőt a kés élének finomításához, polírozásához, a vágóképességének növeléséhez, miután az élt már előkészítette, illetve kialakította valamelyik előző fokozat használatával! A korund kerámia élezőgörgő finom szemcséi csúcsminőségű alumínium oxidból (más néven nemeskorundból) készülnek, és rendkívüli hatékonysággal polírozzák a késacélokat!

Használata: Helyezze a kést a kerámia élezőgörgő vájatába, és oda-vissza mozdulatokkal élezze a kést úgy, hogy az él teljes hosszában végigfusson az élezőgörgőn! Ne alkalmazzon nagy nyomást! (Ez a fehér színű élezőgörgő.)

Jobbos/balos kialakítás – Az élezőfejek szimmetrikus kialakításának köszönhetően a késélezőt a jobb- és a balkezesek egyaránt használni tudják!

Nagy méretű, ergonomikus markolat – Nagyon fontos, hogy élezés során a késélezőt biztonságosan meg tudjuk markolni, ez elengedhetetlen a sérülések elkerülése végett!

Csúszásmentes szilikon talp – Élezés során a késélező szilárdan áll a munkafelületen, így elkerülhetők a megcsúszásból eredő sérülések!

Egyszerű karbantartás – A késélező nem igényel különösebb karbantartást. Az élezés során keletkező finom szemcséket egyszerűen, folyó csapvíz alatt öblítse ki az élezőgörgőkből.

Gyártási csúcstechnológia --> Garantáltan kiemelkedő minőség – A RISAM a prémium minőségű alapanyagok mellett a legmagasabb szintű és legkorszerűbb gyártási technológia alkalmazására, a folyamatos kutatás-fejlesztésre és a legszigorúbb, nemzetközi szabványoknak is messzemenően megfelelő minőségbiztosításra is kiemelt figyelmet fordít!

Vélemények

5.00
4 értékelés
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
2022. 08. 18.
|
2022. 03. 29.
|
2022. 01. 17.
Igazán jó termék,remekül használható. Köszönöm szépen.
|
2021. 12. 13.
Kiválóan működik, kösz.