Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
sets

RISAM Fenőkő készlet | EXPERT | #240/800 + #2000/5000 | 2 db kombinált fenőkő + Tisztítókő + Élszögtartó

31.390 Ft
18.990 Ft
12.400 Ft 40%
Az eredeti ár a gyártó által javasolt bruttó fogyasztói ár. Az akció visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényes!
Gyártó RISAM
Cikkszám RIS-SET-W013
(24)

Termékleírás

A RISAM EXPERT Fenőkő készlet két darab prémium minőségű, kellően nagy méretű (18*6 cm) kombinált fenőkövet tartalmaz, így egy durva (#240), egy közepes (#800), egy finom (#2000) és egy extra finom (#5000) szemcseméretű oldal áll rendelkezésünkre, hogy mindig a leghatékonyabban tudjunk alkalmazkodni az él állapotához! Mind a két fenőkőhöz csúszásmentes szilikon talpat kapunk, melyek az élezést biztonságosabbá és pontosabbá teszik. A készlet részét képezi továbbá egy, a fenőkövek felületének tisztítását és gondozását szolgáló tisztítókő és egy élszögtartó segéd is. A fenőkövek a legmagasabb minőségű alumínium-oxid (nemeskorund) csiszolószemcsékből épülnek fel, mely a gyémánt utáni legkeményebb csiszolóanyag, így rendkívül hatékony élképzést tesz lehetővé. A fenőkövekhez mellékelt hasznos kiegészítőkkel a profik mellett a gyakorlatlanabb felhasználók is tökéletes eredményt érnek el az élezés során! A fenőkövek a kések élezése mellett, természetesen tökéletesen alkalmasak szerszámok (pl. vésők, gyalukések) és borotvák professzionális élezésre is.

4 db különböző finomságú prémium fenőkő oldal --> Praktikus megoldás – Hatékonyan tudunk alkalmazkodni az él aktuális állapotához:

  • #240 grit – Durva szemcseméretű fenőkő, melynek használatával kijavíthatók a kések, szerszámok élén keletkezett nagyobb csorbulások, kitöredezettségek, valamint helyreállítható az él, és igény szerint kialakítható teljesen új élszög. Nagyon tompa, illetve sérült élű kések, szerszámok élezését javasolt ezzel a fenőkővel kezdeni. Használatával teljesen új él alakítható ki, nagy mennyiségű anyagot választunk le rövid idő alatt. A fenőkő nemeskorund (alumínium-oxid) csiszolószemcséinek mérete kb. 65 micron.
  • #800 grit – Közepes szemcseméretű fenőkő, melynek használatával kijavíthatók a kések, szerszámok élén keletkezett egészen apró sérülések. Tompa kések és szerszámok élezését javasolt ezzel a fenőkővel kezdeni. Erősebben sérült élek élezéséhez szükséges lehet egy-két fokozattal durvább fenőkő használata is előzetesen. Használatával már határozott él alakítható ki, mely ugyan még messze áll a borotvaélestől, de már jól használható élt ad. Jó alapot teremt finom fenőkövek alkalmazása előtt. A fenőkő nemeskorund (alumínium-oxid) csiszolószemcséinek mérete kb. 20 micron.
  • #2000 grit – Finom szemcseméretű fenőkő, mely az enyhén eltompult, élességüket vesztett, de alapvetően jó kondícióban lévő kések, szerszámok élezéséhez, karbantartásához erősen ajánlott, nagyon sokoldalúan használható fenőkő. Alkalmazásával már nagyon jól használható élt kapunk, mely az általános vágási feladatokat nagyon jól megoldja. Jó alapot teremt extra finom fenőkövek további alkalmazása előtt. Nagyon tompa, de különösen a sérült pengék javításához előzetesen szükséges lehet durva vagy közepes szemcseméretű fenőkő használata. A fenőkő nemeskorund (alumínium-oxid) csiszolószemcséinek mérete kb. 8 micron.
  • #5000 grit – Extra finom szemcseméretű fenőkő, mely az alapvetően már éles kések, szerszámok élének további finomítására, vágóképességének további növelésére ajánlott. Alkalmazásával már nagyon finom élű, borotvaéles, polírozott pengéket kapunk. Jó alapot teremt ultra finom fenőkövek további alkalmazása előtt. Életlen pengék esetében feltétlenül szükséges finom szemcseméretű fenőkővel megteremteni az él alapjait. A fenőkő nemeskorund (alumínium-oxid) csiszolószemcséinek mérete kb. 2,5 micron.

Hasznos kiegészítők a csomagban --> Professzionális eredmény, könnyedén – A fenőkövekhez mindent mellékeltünk, hogy Ön tökéletes eredményt érjen el:

  • Élszögtartó segéd (1 db) – Használatával magabiztosan és egyszerűen, akár minden előzetes tapasztalat nélkül is tartani tudjuk az élezés során az élszöget, mely a tökéletes eredmény alapját képezi!
  • Tisztítókő (1 db) – Használata a finomabb fenőköveken elengedhetetlen, hiszen az élezés során a finom élezőszemcsék közé lerakódott fémrészecskéket el kell távolítani, csakis így tartható fenn a fenőkő élezési hatékonysága. Ezen felül a fenőkő felületén a használat során keletkező kisebb egyenetlenségek korrigálásában is segít. (Használatát a #800-as, #2000-es és #5000-es oldalon javasoljuk.)
  • Csúszásmentes szilikon talp (2 db) – Nagyon fontos, hogy a fenőkő a használat során ne mozduljon el a munkafelületen, hiszen ezáltal az élezés folyamata biztonságosabb, kényelmesebb, és sokkal pontosabb! Ezen felül a csúszásmentes szilikon talp óvja a fenőkövet a sérülésektől is.

Nagy méretű munkafelület --> Kényelmesebb munkavégzés – A fenőkövek munkafelülete kellően nagy méretű ahhoz, hogy akár egy hosszú pengéjű kést, vagy egy szélesebb élű szerszámot is kényelmesen megélezhessünk vele.

Prémium nemeskorund csiszolószemcsék --> Kiemelkedő csiszolási hatékonyság – A korund (alumínium oxid), a gyémánt utáni legkeményebb, egyben a legkorszerűbb csiszolóanyag, így ezzel a fenőkővel villámgyorsan és prémium minőségben megélezhetők a kések, szerszámok! A gyártáshoz kizárólag a legmagasabb minőségű, válogatott nemeskorundot használják fel, így garantálható a homogén szemcseszerkezet, és az extra magas és egyenletes csiszolóhatás!

Gyártási csúcstechnológia --> Garantáltan kiemelkedő minőség – A RISAM a prémium minőségű alapanyagok mellett a legmagasabb szintű és legkorszerűbb gyártási technológia alkalmazására, a folyamatos kutatás-fejlesztésre és a legszigorúbb, nemzetközi szabványoknak is messzemenően megfelelő minőségbiztosításra is kiemelt figyelmet fordít!

Vizes élezési technológia --> Tiszta munkakörnyezet – Ez a fenőkő vizes használat mellett nyújt optimális élezési teljesítményt, így használat előtt 20-25 percig helyezze víz alá, hogy a fenőkő pórusai megtelhessenek vízzel, valamint a teljes élezési folyamat során is tartsa nedvesen felületét. Szemben az olajos használatú fenőkövekkel, itt nem szükséges drága élezőolajokat beszerezni, valamint a munkakörnyezetünket sem olajozzuk össze.

Vélemények

5.00
24 értékelés
(24)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
2022. 05. 19.
A termék jó minőségü.
Kicsit féltem,hogy a Ikon késemhez a 240-es kő nagyon durva lesz,de nyugottan lehet vele kezdeni az élezést(240-800-2000-5000).
Ár érték arányban ez a szett nagyon rendben van.
|
2022. 04. 15.
Villámgyors szállítás, alapos csomagolás, kiváló termék. Fogok még innen rendelni...
|
2022. 03. 24.
Kiváló termék, tökéletes.
Gyors szállítás, alapos csomagolás.
Köszönöm!
|
2022. 02. 22.
Olyan amit vàrtam! Mind a termék mind a weboldal kiváló!!!
|
2022. 02. 14.
Nagyon kiváló termék, csak dicsérni tudom.
A szállítás is rendben ment.
|
2022. 01. 30.
Hamar megérkezett, rendben volt a csomagolás. Több kést is sikerült vele megélezni, pont olyan mint vártam. Ismét megvenném.
|
2022. 01. 24.
Tökéletes! Nagyon örülök, hogy ilyet vásároltam!
|
2022. 01. 13.
Azt kaptam amit kértem. Nem volt még sok időm, de pár kést már megéleztem és teljesen elégedett vagyok.
|
2021. 12. 01.
Kiváló termék! Gyors szállítás! Hibátlan!
|
2021. 11. 12.
mind a terméket, mind pedig az áruházat ajánlom mindenkinek
|
2021. 11. 03.
A megrendelt terméket határidőre megkaptam. Csomagolás rendben. Termék kiváló!
|
2021. 10. 10.
Profi fenőkő készlet.Villámgyors szállítás.
|
2021. 10. 05.
Profi fenőkő készlet.Villámgyors szállítás.
|
2021. 09. 05.
A termék kíváló, minden késünk újra éles. :) A szállítás pedig szuper gyors volt. Bár minden webshop ilyen lenne.
|
2021. 09. 01.
Igazi profi szerszám. Mindenkinek ajánlom, aki speciális szerszámokat (faragókések, vésők stb.) szeretne élezni.
|
2021. 09. 01.
|
2021. 08. 08.
Nagyon jó minőségű termékek. Beváltotta a hozzáfűzött reményeimet!
|
2021. 07. 30.
Megérkezett, kipróbáltam. Azt kell mondanom, beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Jó vétel volt. Köszönöm.
|
2021. 06. 22.
A termék hibátlan. Érdemes össze hasonlítani, más honlapok kínálatával ahol jóval borsosabb áron kínálják ugyanezen kategóriájú termékeket.
Olyan élesre fentem vele a késeket, hogy a konyhába lépve leesik az emberről a szőr.
|
2021. 06. 01.
Fantasztikusak a kövek a webshop is nagyon korrekt 10-es skálán 10/10 pont, köszönöm.
|
2021. 03. 16.
Gyors, pontos szállítás. A készlet (fenőkövek, talpak, stb.) is jók. Ahogy annó Józsi bácsi mondta a Kőbezárt lélekben: "Most elleszek egy darabig." :)
|
2021. 03. 15.
Gyors szállítás, a készlet tökéletesen megfelel minden igénynek. Egy több helyen lepattant élű kést sikerült megmentenem a segítségével.
Csak ajánlani tudom!
|
2021. 03. 10.
A rendelt terméket gyorsan és időben szállítottak, a csomagolás is rendben volt, a élező meg teszi a dolgát és jó minőségű.
|
2021. 02. 26.
OK