Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DICK Késélező (csettegő), Rapid Steel Action Set | Talppal

42.790 Ft
Gyártó DICK
Cikkszám DCK-9009200
Elérhetőség Raktáron | AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ
Szállítási díj: Ingyenes
(1)

Termékleírás

DICK Rapid Steel Action Set csettegő késélező a kések egyszerű, professzionális élezéséhez, asztalra helyezhető talppal. A németországi DICK vállalat fenőacéljai, csettegő késélezői világszerte híresek kiemelkedő hatékonyságukról és tartósságukról. A fenőacélok és csettegő késélezők késeink karbantartásának legfontosabb eszközei, rendszeres használatukkal késeink nagyon hosszú ideig megőrzik élességüket.

A csettegő késélező célja tulajdonképpen ugyanaz, mint a közismert fenőacéloké, azzal a nagy különbséggel, hogy a csettegő késélezőket gyakorlat nélkül is nagy hatékonysággal lehet alkalmazni. Ennek megfelelően, a csettegő késélezőket nem csupán a hentesek, vagy a húsiparban dolgozó professzionális szakemberek, hanem profi séfek, hobby szakácsok és háziasszonyok is nagyon szívesen használják a késeik élesen tartására!  A késélezől nagyméretű markolata stabil fogást biztosít akkor is, ha kézben tartva szeretnénk vele élezni, de a melléket talppal az asztalra, munkapultra is stabilan elhelyezhető, ráadásul a 3 tapadókorong remekül a helyén tartja használat közben! A DICK csettegő késélezői közül a Rapid Steel Action rendelkezik a legerősebb élezőhatással.

Amennyiben a kés éle már olyan mértékben elhasználódott, hogy a csettegő késélezővel már nem állítható vissza az elvárt élesség, javasolt a kést fenőkővel megélezni. Ezután a csettegő késélezővel ismét hosszú ideig karbantartható lesz késeink éle!

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
2023. 06. 26.
Jól és könnyen használható termék.

Paraméterek

Méret 19*18*22 cm

Hasonló termékek

DICK Késélező (csettegő), Magneto Steel HyperDrill

Raktáron | AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ
42.990 Ft

DICK Késélező (csettegő), Master Steel HyperDrill

Raktáron | AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ
36.490 Ft

DICK Késélező (csettegő), Master Steel Polish

Raktáron | AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ
36.490 Ft

DICK Késélező (csettegő), Rapid Steel HyperDrill

Raktáron | AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ
36.490 Ft