Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DICK Késélező (csettegő), Master Steel HyperDrill

36.490 Ft
Gyártó DICK
Cikkszám DCK-900820005
Elérhetőség Raktáron | AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ
Szállítási díj: Ingyenes
Még nem érkezett értékelés a termékről

Termékleírás

DICK Master Steel Hyperdrill csettegő késélező a kések egyszerű, professzionális élezéséhez. A németországi DICK vállalat fenőacéljai, csettegő késélezői világszerte híresek kiemelkedő hatékonyságukról és tartósságukról. A fenőacélok és csettegő késélezők késeink karbantartásának legfontosabb eszközei, rendszeres használatukkal késeink nagyon hosszú ideig megőrzik élességüket.

A csettegő késélező célja tulajdonképpen ugyanaz, mint a közismert fenőacéloké, azzal a nagy különbséggel, hogy a csettegő késélezőket gyakorlat nélkül is nagy hatékonysággal lehet alkalmazni. Ennek megfelelően, a csettegő késélezőket nem csupán a hentesek, vagy a húsiparban dolgozó professzionális szakemberek, hanem profi séfek, hobby szakácsok és háziasszonyok is nagyon szívesen használják a késeik élesen tartására!  A késélező nagyméretű markolata stabil fogást biztosít, akár oldalról megmarkolva, akár a csettegő alján kiképezett nyúlványnál fogva. A Master Steel HyperDrill késélező enyhébb élező hatással bír, mint a Rapid Steel Action, így ez az élező inkább a kések finom fenésére, az él simítására való, ami rendkívül fontos a profi húsipari élezők esetében. Mindez azt jelenti, hogy a Master Steel HyperDrill élező használatával nem koptatjuk feleslegesen a kés élét, ugyanakkor a rendszeres használatával a kések élessége folyamatosan fenntartható.

Amennyiben a kés éle már olyan mértékben elhasználódott, hogy a csettegő késélezővel már nem állítható vissza az elvárt élesség, javasolt a kést fenőkővel megélezni. Ezután a csettegő késélezővel ismét hosszú ideig karbantartható lesz késeink éle!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Méret 13,5*5*28,5 cm

Hasonló termékek

DICK Késélező (csettegő), Master Steel Polish

Raktáron | AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ
36.490 Ft

DICK Késélező (csettegő), Rapid Steel HyperDrill

Raktáron | AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ
36.490 Ft

DICK Késélező (csettegő), Rapid Steel Action

Raktáron | AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ
36.490 Ft

DICK Fenőacél, Balkan | Lapos - 25 cm | Finom huzagolás

Raktáron | AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ
33.990 Ft