Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhetsz, amivel elfogadod az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

DICK ErgoGrip Profi késkészlet + Prémium ovális fenőacél - 4 db-os

44.990 Ft
Gyártó DICK
Cikkszám DCK-8255500
Elérhetőség Raktáron | AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ
Szállítási díj: Ingyenes
Még nem érkezett értékelés a termékről

Termékleírás

3 db kést, plusz professzionális ovális fenőacélt tartalmazó professzionális késkészlet, mely egyaránt alkalmas disznóvágásokra, professzionális konyhai, hentes illetve húsüzemi felhasználásra is, ugyanakkor természetesen hobby szakácsok és háziasszonyok is előszeretetettel választják világszerte a DICK késeit!

A késkészlet a következő késeket tartalmazza:

  • 1 db szeletelőkés 21 cm-es pengével
  • 1 db böllérkés 18 cm-es pengével
  • 1 db csontozókés 13 cm-es pengével
  • 1 db ovális fenőacél 30 cm-es élezőhosszal

Ez a késkészlet a 3 különböző formájú késnek köszönhetően kiválóan használható pl. disznóvágásokon, általános konyhai munkákhoz húsok vagy más alapanyagok szeletelésére, aprítására, vagy akár professzionális húsfeldolgozáshoz is. A kések markolata kiváló fogást biztosít, így akár hosszabb távú munkavégzés során is kényelmesen, biztonságosan használható.  A németországi DICK vállalat kései és fenőacéljai világszerte híresek kiemelkedő hatékonyságukról és tartósságukról.

A késkészlethez mellékelt prémium minőségű, 30 cm-es DICK fenőacél hatalmas segítséget jelent késeink élezésében!

Ezek a kések kiváló minőségű német acélból készültek, mely nagyszerű éltartással rendelkezik, ugyanakkor ez az acél egyszerűen élezhető is, így a DICK kések élességének megőrzése és visszaállítása nem okoz problémát! A német gyártó különös figyelmet fordít az acélok hőkezelésére, mely garanciát jelent a kiváló minőségre.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Penge hossza 21 cm + 18 cm + 13 cm + fenőacél (30 cm)
Penge anyaga német rozsdamentes acél
Fenőacél hossza 30 cm (élezőfelület)
Markolat anyaga PP