Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DICK Gyémánt élezőrúd, Diamant | Ovális - 25 cm

25.290 Ft
Gyártó DICK
Cikkszám DCK-7320325
Elérhetőség Raktáron | AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ
Szállítási díj: 490 Ft
Önnél lesz: 2023. június 13.
Nem értékelt

Termékleírás

DICK Diamant gyémánt élezőrúd, 25 cm-es élezőhosszal, gyémánt élezőfelülettel. A németországi DICK vállalat fenőacéljai világszerte híresek kiemelkedő hatékonyságukról és tartósságukról. A fenőacélok késeink karbantartásának legfontosabb eszközei, rendszeres használatukkal késeink nagyon hosszú ideig megőrzik élességüket.

Ez a gyémánt élezőrúd 25 cm-es élezőhosszal rendelkezik, mely már elegendő felületet biztosít akár a hosszabb kések fenéséhez is! Az élezőrúd ovális keresztmetszete megnöveli a rendelkezésünkre álló munkafelületet, így használata hatékonyabbá válik. Az élezőrúd nagyméretű markolata stabil fogást biztosít, ezáltal az élezés kényelmesebbé, pontosabbá válik, az ujjvédő pedig gondoskodik kezünk biztonságáról élezés közben! A markolat végén található furat lehetővé teszi a fenőacél felakasztását, egyszerűbb tárolását. A gyémánt élezőrúd felületét borító finom gyémántszemcsék extrém magas csiszolóhatásának köszönhetően a legkeményebb pengéjű kések élezésére is alkalmas!

Amennyiben a kés éle már olyan mértékben elhasználódott, hogy a fenőacélokkal, élezőrudakkal már nem állítható vissza az elvárt élesség, javasolt a kést fenőkővel megélezni. Ezután a fenőacélokkal, élezőrudakkal ismét hosszú ideig karbantartható lesz késeink éle!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Fenőacél hossza (élezőfelület) 25 cm
Fenőacél hossza (teljes) 39 cm

Hasonló termékek