Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhetsz, amivel elfogadod az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

DICK Bárd - 20 cm élhossz - 900 gr

44.690 Ft
Gyártó DICK
Cikkszám DCK-9209820
Elérhetőség Raktáron | AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ
Szállítási díj: Ingyenes
Még nem érkezett értékelés a termékről

Termékleírás

Prémium minőségű, 20 cm-es, 900 gr-os bárd, szegecselt nyéllel, POM markolatpanelekkel. Ez a bárd egyaránt alkalmas professzionális nagykonyhai és húsipari felhasználásra is, ugyanakkor természetesen hobby szakácsok, böllérek és háziasszonyok is előszeretetettel választhatják a DICK kiváló késeit, bárdjait. Kiválóan használható általános konyhai munkákhoz, vagy akár professzionális nagykonyhai, húsipari munkához is csontok, inak átvágásához. A bárd markolata kiváló fogást biztosít, így akár hosszabb távú munkavégzés során is kényelmesen, biztonságosan használható. A pengén található lyuk segítségével könnyen felakasztható, így biztonságosan tárolható. A németországi DICK vállalat kései, bárdjai és fenőacéljai világszerte híresek kiemelkedő hatékonyságukról és tartósságukról.

Ez a bárd kiváló minőségű német rozsdamentes acélból (X50CrMoV15) készült, mely jó éltartással rendelkezik, ugyanakkor ez az acél egyszerűen élezhető is, így ezen bárdok élességének megőrzése és visszaállítása nem okoz problémát! A gyártó különös figyelmet fordít az acélok hőkezelésére, mely garanciát jelent a kiváló minőségre.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Penge hossza 20 cm
Teljes hossza 35 cm
Súlya 900 gr
Penge anyaga német rozsdamentes acél (X50CrMoV15)
Markolat anyaga POM

Hasonló termékek

JMB Bárd - 24 cm élhossz - 1250 gr | Svéd Sandvik acél

Raktáron | AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ
46.990 Ft

DICK Bárd - 20 cm élhossz - 1500 gr

Raktáron | AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ
55.990 Ft

DICK Bárd - 23 cm élhossz - 1500 gr

Raktáron | AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ
55.990 Ft

DUE CIGNI Bárd - 23 cm élhossz - 1480 gr

Raktáron | AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ
29.990 Ft