Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DICK Fenőacél, Dick 2000 | Lapos - 28 cm | Finom huzagolás

47.990 Ft
Gyártó DICK
Cikkszám DCK-7200028
Elérhetőség Raktáron | AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ
Szállítási díj: Ingyenes
Nem értékelt

Termékleírás

DICK lapos fenőacél, rozsdamentes ujjvédővel, 28 cm-es élezőhosszal, finom huzagolással. A németországi DICK vállalat fenőacéljai világszerte híresek kiemelkedő hatékonyságukról és tartósságukról. A fenőacélok késeink karbantartásának legfontosabb eszközei, rendszeres használatukkal késeink nagyon hosszú ideig megőrzik élességüket.

Ez a fenőacél 28 cm-es élezőhosszal rendelkezik, mely már bőven elegendő felületet biztosít akár a leghosszabb kések fenéséhez is! A fenőacél széles, lapos keresztmetszete megnöveli a rendelkezésünkre álló munkafelületet, így használata hatékonyabbá válik. A fenőacél nagyméretű markolata stabil fogást biztosít, ezáltal az élezés kényelmesebbé, pontosabbá válik, a rozsdamentes acélból készült ujjvédő pedig gondoskodik kezünk biztonságáról élezés közben! A markolat végén található karika lehetővé teszi a fenőacél felakasztását, egyszerűbb tárolását.

Amennyiben a kés éle már olyan mértékben elhasználódott, hogy a fenőacélokkal már nem állítható vissza az elvárt élesség, javasolt a kést fenőkővel megélezni. Ezután a fenőacélokkal ismét hosszú ideig karbantartható lesz késeink éle!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Fenőacél hossza (élezőfelület) 28 cm
Fenőacél hossza (teljes) 46 cm

Hasonló termékek

DICK Késélező (csettegő), Magneto Steel HyperDrill

Raktáron | AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ
39.990 Ft

DICK Késélező (csettegő), Master Steel HyperDrill

Raktáron | AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ
33.590 Ft

DICK Késélező (csettegő), Master Steel Polish

Raktáron | AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ
33.590 Ft